Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η Liverpool θα τιμήσει την μνήμη του Fagan στο πλαίσιο της ανακατασκευής της Anfield Road End

Η Liverpool θα τιμήσει την μνήμη του Fagan στο πλαίσιο της ανακατασκευής της Anfield Road End

Η Liverpool αποκάλυψε σήμερα το πρωί πως σκοπεύει να τιμήσει του Joe Fagan στο πλαίσιο της ανακατασκευής της Anfield Road End, η οποία αναμένεται να ξεκινήσει στα τέλη του 2021.

Σήμερα, 12 Μαρτίου 2021, ο Joe Fagan θα γινόταν 100 ετών, αν βρισκόταν στη ζωή. Αποτελεί δίχως καμία αμφιβολία μια από τις πιο εμβληματικές φιγούρες στην ιστορία του συλλόγου.

Είχα βρεθεί στο προπονητικό team των Bill Shankly και Bob Paisley και στη συνέχεια κάθισε ο ίδιος στον πάγκο των Reds από το 1983 ως το 1985 και κατέκτησε ένα tremble, αποτελούμενο από πρωτάθλημα, Κύπελλο Πρωταθλητριών Ευρώπης και League Cup.

Αποσύρθηκε από την προπονητική το 1985, μετά από σχεδόν τρεις δεκαετίες στον σύλλογο και έφυγε από την ζωή το 2001, έχοντας χάσει την μάχη με τον καρκίνο.

Οι Reds, όπως αποκάλυψαν μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους, σκοπεύουν να τιμήσουν την μνήμη του, στο πλαίσιο της ανακατασκευής της Anfield Road End, με έναν τρόπο ο οποίος θα έχει αιώνια διάρκεια, πιθανότατα δηλαδή με ένα άγαλμα, έξω από την ανακατασκευασμένη κερκίδα.

Οι Bob Paisley και Bill Shankly έχουν ήδη αγάλματα έξω από το Anfield και το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τον Joe Fagan, ο οποίος οδήγησε την ομάδα στην κατάκτηση του τέταρτου Ευρωπαϊκού της τροπαίου.

Μετά την ανακατασκευή της Anfield Road End, η χωρητικότητα του γηπέδου θα ξεπεράσει τις 61.000 και η ομάδα ελπίζει να έχει ολοκληρωθεί το έργο πριν την έναρξη της σεζόν 2023-24.

Η ανακατασκευή της κερκίδας θα ξεκινήσει εντός 2021.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com