Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Wijnaldum: «Είναι καλό που δημιουργούμε ξανά ευκαιρίες»

Wijnaldum: «Είναι καλό που δημιουργούμε ξανά ευκαιρίες»

Ο Gini Wijnaldum κατά τη διάρκεια της ρεβάνς με τη Λειψία.

Οι Reds το βράδυ της Τετάρτης νίκησε για δεύτερη φορά την RB Leipzig στην Βουδαπέστη για την φάση των 16 του Uefa Champions League, καταφέρνοντας να δημιουργήσουν πολλές ευκαιρίες για γκολ, μετά από καιρό, όπως τόνισε και ο Gini Wijnaldum.

Οι Reds ήταν η ομάδα που όλοι γνωρίζουμε προχθές και θέλουν να συνεχίσουν έτσι, μέχρι το τέλος του φετινού Champions League.

Ο μέσος της ομάδας αναφέρθηκε στα τελευταία παιχνίδια και στη νίκη επί των Γερμανών:

“ Τα τελευταία δύο παιχνίδια ήταν πραγματικά δύσκολα, καθώς δεν δημιουργήσαμε ευκαιρίες για να πετύχουμε γκολ, αλλά ξέραμε ότι αν δουλέψαμε σκληρά και αναλύσουμε το παιχνίδι καλά, οι ευκαιρίες θα έρθουν. Αυτή τη σεζόν, δεν σκοράρουμε με κάθε ευκαιρία που κάνουμε. ”

“ Σου δίνει ένα πολύ καλό συναίσθημα, αλλά μερικές φορές επίσης σε απογοητεύει γιατί δεν σκοράρεις με τις ευκαιρίες που κάνεις, όμως το ότι δημιουργούμε ξανά ευκαιρίες είναι καλό. ” Πρόσθεσε ο Ολλανδός διεθνής κεντρικός.

“ Είχαμε πολλές ευκαιρίες, είχαν και εκείνοι μερικές πιθανότητες να σκοράρουν. ”

“ Υπάρχει ακόμη πολλή δουλειά που πρέπει να κάνουμε για να το αλλάξουμε αυτό, αλλά είμαι πραγματικά ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα γιατί προκριθήκαμε στον επόμενο γύρο. ” Τόνισε ο Gini Wijnaldum.

Οι Reds ήταν ξανά ανώτεροι από τους Γερμανούς και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com