Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Salah: «Θέλουμε να παλέψουμε για το Champions League»

Salah: «Θέλουμε να παλέψουμε για το Champions League»

O Mo Salah στη ρεβάνς με τη Λειψία.

Μέχρι τέλους θέλει να παλέψει η Liverpool για την κατάκτηση του φετινού Uefa Champions League, όπως τόνισε ο Mohamed Salah στις δηλώσεις του, μετά τον χθεσινοβραδινό αγώνα με την RB Leipzig για την φάση των 16 της διοργάνωσης.

Ο Φαραώ άνοιξε το σκορ, σημειώνοντας το πέμπτο του φετινό Ευρωπαϊκό γκολ.

Ο Mo για την νίκη-πρόκριση της ομάδας είπε:

“ Είναι ένα μεγάλο αποτέλεσμα για εμάς. Χάσαμε τα τελευταία παιχνίδια στην Premier League. Η ομάδα δεν είναι στην καλύτερη θέση, αλλά θέλουμε να παλέψουμε για το Champions League. ”

“ Τα πήγαμε καλά, κερδίσαμε το παιχνίδι και αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Ας ελπίσουμε ότι μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι και στην Premier League. ”

Για το γκολ και τις χαμένες ευκαιρίες:

“ Θα ήθελα να σκοράρω περισσότερο, είναι όμως μέρος του παιχνιδιού το να χάνεις ευκαιρίες. Όσο η ομάδα κερδίζει, αυτό είναι το πιο σημαντικό από όλα. ” Είπε ο Salah στο BT Sport.

Για τη φετινή σεζόν της ομάδας:

“ Είχαμε μερικούς τραυματισμούς αυτή τη σεζόν, αλλά το πιο σημαντικό πράγμα είναι να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε. ”

“ Απλά πρέπει να παίρνουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στη συνέχεια να επικεντρωνόμαστε στο επόμενο παιχνίδι. Δεν χρειάζεται να κοιτάξουμε τη μεγάλη εικόνα γιατί αυτό προκαλεί πίεση. Απλώς πρέπει να παίξουμε ποδόσφαιρο. ”

“ Τα τελευταία δύο χρόνια πετούσαμε, φέτος ήταν δύσκολο γιατί δεν είχαμε μια πλήρη ομάδα. Ας ελπίσουμε τώρα ότι μπορούμε να συνεχίσουμε να κερδίζουμε. ”

Γκολ από Salah και Mane.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com