Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Fabinho: «Μού είχε λείψει να αγωνίζομαι στο κέντρο!»

Fabinho: «Μού είχε λείψει να αγωνίζομαι στο κέντρο!»

Ο Fabinho και ο Nat Phillips είναι οι δύο παίκτες της Liverpool πού θα λέγαμε ότι διακρίθηκαν περισσότερο στη νίκη της Liverpool εις βάρος της Λειψίας.

Το -τις περισσότερες φορές- αμυντικό χαφ της ομάδας μας άσκησε οφθαλμοφανή επίδραση στη λειτουργία του κέντρου των Reds στη χθεσινή ρεβάνς με τους Γερμανούς, αν κρίνουμε από τα αυξημένα επίπεδα δημιουργικότητας των Gini Wijnaldum και Thiago Alcantara σε σύγκριση με τα πρόσφατα παιχνίδια.

Ο Fab παραχώρησε μία μίνι συνέντευξη στο site της ομάδας μετά τη λήξη του αγώνα, μιλώντας για την πρόκρισή της στους 8, την επάνοδό του στη «φυσική» του θέση, και τις ευρωπαϊκές βλέψεις της Liverpool στο υπόλοιπο της σεζόν.

«Ναι, μού είχε λείψει λίγο να παίζω στη θέση του κέντρου», δηλώνει αρχικά.

«Γενικά η ποιότητά μας ήταν πολύ καλή απόψε, η επικοινωνία από τους δύο κεντρικούς αμυντικούς, η πίεση των επιθετικών δούλευε πολύ καλά. Όλοι ήταν πολύ καλοί, όλοι το απόλαυσαν, όλοι πίεσαν, και κάναμε τη σκληρή δουλειά.»

Πιο ειδικά, τα θέματα πού τέθηκαν στον Fabinho σε αυτή τη συνέντευξη ήταν τα εξής:

  • Για τη φανταστική εμφάνιση της ομάδας και την πρόκριση στα προημιτελικά:

«Ήταν ένα εξαιρετικό απόγευμα. Παίξαμε εναντίον μίας πολύ καλής ομάδας. Ξέραμε ότι είχαμε το πλεονέκτημα (από το 0-2 του πρώτου αγώνα) και κάναμε ένα πολύ ευφυές παιχνίδι, ενώ είχαμε και πολλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο. Δε σκοράραμε, όμως νιώσαμε ότι αν συνεχίσουμε έτσι θα σκοράρουμε. Βάλαμε 2 γκολ, και γενικά ήταν μία πολύ θετική εμφάνιση και κάτι πολύ καλό για την αυτοπεποίθησή μας.»

  • Για το αν η αλλαγή διοργάνωσης, μετά τις πρόσφατες δυσκολίες στην Premier League, ήταν μία αλλαγή πού έκανε καλό στην ομάδα:

«Θέλαμε απλά να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Ξέραμε ότι είχαμε την ευκαιρία να συνεχίσουμε σε αυτή τη διοργάνωση, είναι μία πολύ ωραία διοργάνωση οπότε ξέρουμε πόσο καλό είναι να παίζεις σε αυτή τη διοργάνωση, να κερδίζεις αυτή τη διοργάνωση, θέλουμε να συνεχίσουμε να παίζουμε, οπότε παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο απόψε. Ελπίζω αυτό να βοηθήσει και την αυτοπεποίθησή μας.»

  • Τέλος, για το αν έχει κάποια προτίμηση στην κλήρωση της επόμενης Παρασκευής:

«Όχι, όχι. Το Champions League έχει πάντα δύσκολα παιχνίδια. Είναι η καλύτερη διοργάνωση στον κόσμο, οπότε δε χρειάζεται να διαλέξεις κανέναν. Κάναμε τη δουλειά μας, και απλά περιμένουμε να δούμε ποιον θα αντιμετωπίσουμε στην επόμενη φάση.»

Fabinho και Mane πανηγυρίζουν το γκολ του Sadio.
Fabinho και Mane πανηγυρίζουν το γκολ του Sadio.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com