Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Klopp μετά την πρόκριση επί της RB Leipzig

Οι δηλώσεις του Klopp μετά την πρόκριση επί της RB Leipzig

Στα προημιτελικά του Uwfa Champions League προκρίθηκε η Liverpool, με δεύτερη νίκη επί της RB Leipzig και ο Jürgen Klopp είχε ξανά λόγους, για να είναι χαρούμενος, όπως δήλωσε και ο ίδιος στην συνέντευξη τύπου.

Ο Γερμανός αποθέωσε αμέσως τον Fabinho, μετά την εξαιρετική του εμφάνιση:

“ Είμαστε πολύ χαρούμενοι. ”

“ Είδα τον Fabinho και του είπα πως σήμερα έδειξε πως προτιμά να αγωνίζεται ως εξάρι! Όλοι θέλουμε να βλέπουμε τον Fab ως εξάρι! ”

“ Ο Fabinho είναι ο καλύτερος στον κόσμο στην θέση του ως εξάρι, αυτό είναι ολοφάνερο. Είναι πολύ σημαντικός για εμάς. ”

“ Ελπίζουμε να τον κρατήσουμε εκεί για το υπόλοιπο της σεζόν. Πρώτα όμως θα πρέπει να βρούμε λύσεις για τον αγώνα με την Wolves. ”

Για την εμφάνιση των Reds:

“ Η εμφάνιση που κάναμε ήταν πραγματικά καλή και αυτό ήταν πολύ σημαντικό. Το χρειαζόμασταν, γιατί η Leipzig είναι μια σκληρή ομάδα. ”

“ Αμυνθήκαμε πολύ καλά, η τελευταία μας γραμμή τα πήγε συνολικά πολύ καλά και σε αυτό βοήθησε η παρουσία του Fabinho στο κέντρο. ”

“ Όταν ο Fabinho αγωνίζεται ως εξάρι, τότε αυτό βοηθάει ολόκληρη την ομάδα. Ο Gini απελευθερώνεται και ο Thiago σήμερα έπαιξε πολύ καλά. Η επίθεση μας έπαιξε επίσης πολύ καλά. ”

“ Κλείσαμε το παιχνίδι πολύ καλά και ήμασταν αρκετά καλοί συνολικά στο δεύτερο ημίχρονο. Είμαι πολύ χαρούμενος σήμερα. ”

Αν θα κυνηγήσει την κατάκτηση του τροπαίου η ομάδα:

“ Ο μοναδικός λόγος, για τον οποίο αγωνίζεσαι στο Champions League είναι για το κερδίσεις, όμως αυτό δεν σημαίνει πως είμαστε χαζοί. Δεν είναι μια σεζόν, η οποία φάινεται πως θα μας οδηγήσει στην κατάκτηση του τροπαίου, όμως εμείς θα προσπαθήσουμε και θα δούμε πόσα μπορούμε να κάνουμε. ”

“ Θα δούμε την κλήρωση. Τα προημιτελικά θα είναι δύσκολα ανεξαρτήτως αντιπάλου. Δεν θέλω να φτιάξετε πρωτοσέλιδα αναφορικά με τις ελπίδες κατακτήσεις του Champions League που έχουμε. ”

“ Είμαστε μια επικίνδυνη ομάδα στο Champions League, όμως αυτό δεν σημαίνει κάτι. ” Τόνισε ο Klopp.

“ Στην Premier League δεν έχουμε κάποιο momentum, όμως παιχνίδια μπροστά μας, για να αποκτήσουμε ένα και αυτό θα μπορέσει να μας βοηθήσει και στο Champions League. ”

Για τον Nat Phillips:

“ Ο Phillips ωχ θεέ μου! Τι νύχτα ήταν για εκείνον. Ήταν εξαιρετικός και με απίστευτα επίπεδα συγκέντρωσης. ”

“ Στον αέρα είναι ένα τέρας και δεν είναι καθόλου κακός ποδοσφαιρικά. Δεν θα μπορούσα να ήμουν πιο πολύ χαρούμενος για τον Nat. Έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι. ”

Για το τελικό αποτέλεσμα:

“ Το τελικό αποτέλεσμα θα μας βοηθήσει, όμως την Δευτέρα αντιμετωπίζουμε την Wolves σε ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Αν παίξουμε όπως σήμερα, τότε θα δημιουργήσουμε προβλήματα στη Wolves. ”

“ Το αποψινό παιχνίδι συνοψίζει την φετινή μας σεζόν. Είμαστε καλοί, δημιουργούμε ευκαιρίες, αλλά δεν τις τελειώνουμε όλες. ”

Για τους Thiago και Keita:

“ Ήταν και οι δύο πολύ καλοί για εμάς απόψε. Όλα αυτά που γράφονται για τον Thiago είναι για τα σκουπίδια. Όλοι οι παίκτες χρειάζονται τον χρόνο τους, για να προσαρμοστούν στα πλάνα μας. ”

“ Τα παιδιά έδωσαν μερικές ωραίες πάσες απόψε και ο Thiago είχε μια καλή ευκαιρία. Θα μπορούσε να είχε σκοράρει. ”

Τέλος, για την απόφαση του Low να μην συνεχίσει στην εθνική Γερμανίας:

“ Δεν υπάρχει λόγος να απολογηθεί ο Low. Μπορεί να πάρει οποιαδήποτε απόφαση θέλει. ”

Ευρωπαϊκή νίκη για τους Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com