Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 10/3/1971 Νίκη επί Bayern με hat trick Alun Evans (vid)

Σαν σήμερα: 10/3/1971 Νίκη επί Bayern με hat trick Alun Evans (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Bill Shankly θα κερδίσουν την Bayern Munich στο Anfield για τον 4ο γύρο του τότε Κυπέλλου UEFA, με τον Alun Evans να σημειώνει hat trick.

Οι Κόκκινοι εκείνο το βράδυ υποδέχθηκαν την τότε πανίσχυρη Bayern Munich, η οποία είχε στις τάξεις της 6 εν ενεργεία διεθνείς της Εθνικής τότε Δυτικής Γερμανίας, στελέχη που θα την οδηγούσαν 3 χρόνια αργότερα στην κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Το γεγονός αυτό βέβαια δεν επηρέασε στο ελάχιστο τους Reds, οι οποίοι βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο του Anfield και κυριάρχησαν πλήρως έναντι των αντιπάλων τους. Το γήπεδο «έγειρε» από τις επιθέσεις των Κόκκινων και στο 30′ θα προηγηθούν με γκολ του «παιδιού θαύμα» Alun Evans από σέντρα του Steve Heighway.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Reds συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και στο 49′ ο Alun Evans θα σημειώσει το 2-0 από ασίστ του John Toshack. Τον θρίαμβο των Κόκκινων θα ολοκληρώσει ο ίδιος ο Alun Evans στο 73′, όταν θα εκμεταλλευτεί ασθενή απόκρουση του τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων Sepp Maier, ολοκληρώνοντας το hat trick του και δίνοντας πανηγυρική νότα στη νίκη των Reds.

Με την ευρεία τους νίκη αυτή οι Κόκκινοι, απέκτησαν σημαντικό προβάδισμα για την ρεβάνς του Μονάχου.

Το παιχνίδι στο Anfield εκείνο το βράδυ Τετάρτης παρακολούθησαν 45.616 θεατές και διαιτητής ήταν ο Βέλγος Franz Geluck.

Στο παρακάτω video μπορείτε να παρακολουθήσετε τα γκολ των Reds:

Σαν σήμερα: 10/3/1971 Νίκη επί Bayern με hat trick Alun Evans
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com