Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Mascherano εξηγεί γιατί έφυγε από την Liverpool

Ο Mascherano εξηγεί γιατί έφυγε από την Liverpool

Ο Javier Mascherano μίλησε στο τεύχος του Απριλίου του γνωστού περιοδικού, FourFourTwo, εξηγώντας γιατί πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από την Liverpool το καλοκαίρι του 2010, υπογράφοντας στην Barcelona.

Ο Αργεντινός πρώην ποδοσφαιριστής συγκεκριμένα δήλωσε:

“ Οι οπαδοί της Liverpool δεν ήταν καθόλου χαρούμενοι μαζί μου και μπορώ να καταλάβω το γιατί. ”

“ Από την άλλη, η διοίκηση εκείνη τη στιγμή που είχε υποσχεθεί κάτι κάτι και δεν τήρησε την υπόσχεση της. ”

“ Υπήρχε μια συμφωνία ανάμεσά μας, σύμφωνα με την οποία, αν η Liverpool δεχόταν μια καλή πρόταση για εμένα, θα μου επιτρεπόταν να φύγω. Μιλήσαμε για ανανέωση του συμβολαίου μου, όμως φάνηκε πως η διοίκηση δεν νοιαζόταν για εμένα. ”

“ Στην προετοιμασία, όταν έφυγε ο Rafa, ήρθε ο Hodgson. Είχα μια συνάντηση με τον διευθύνων σύμβουλο, Christian Purslow, ο οποίος μου είπε πως θα μπορούσα να φύγω, αν ερχόταν μια καλή πρόταση. Έπειτα, ήρθε μια πρόταση για εμένα, όμως η Liverpool είχε διαφορετικές προθέσεις. ”

“ Ήμουν θυμωμένος, διότι δεν κράτησαν τον λόγο τους. Αρνήθηκα να παίξω κόντρα στην City, για να δείξω τον εκνευρισμό μου. Είπα στον σύλλογο, πως ήθελα να φύγω για οικογενειακούς λόγους, οπότε για να αντέδρασα έτσι, θα πρέπει να ήμουν πολύ θυμωμένος. ” Είπε ο Mascherano.

“ Δεν υπήρχε άλλη επιλογή. Αν έκανα αλλιώς, η Liverpool δεν θα κρατούσε την υπόσχεση της. ”

“ Ήμουν πραγματικά χαρούμενος στη Liverpool, όμως τα πράγματα ήταν δύσκολα για την γυναίκα μου και τα παιδιά μου. Έπαιζα συνέχεια και οι οπαδοί με λάτρευαν, όμως το πρόβλημα ήταν πως προπονούμουν για τρεις ή τέσσερις ώρες την ημέρα και βρισκόμουν μόνο για λίγες ώρες στο σπίτι. ”

“ Είναι δύσκολο να βλέπεις την οικογένεια σου δυσαρεστημένη και αναστατωμένη, λόγω της γλώσσας και του καιρού. Έπρεπε να πάω κάπου αλλού για την ευημερία των αγαπημένων μου προσώπων. ”

Ρωτήθηκε αν παραμένει οπαδός της ομάδας:

“ Ναι, είμαι οπαδός της Liverpool. Το εννοώ πραγματικά. ”

“ Κανείς δεν μου έχει φερθεί, όσο καλά μου φέρθηκαν οι οπαδοί της Liverpool. Κατά τα τρία μου χρόνια στην ομάδα, με έκαναν να νιώσω σαν να είμαι ένας από αυτούς. Σαν να ήμουν στο σπίτι μου.”

“ Για αυτό αφιέρωσα την νίκη της Barca επί της Manchester United στον τελικό του Champions League το 2011 σε εκείνους. Ήταν το λιγότερο που θα μπορούσα να κάνω, για να τους το ξεπληρώσω. Ήξερα πως δεν ήταν χαρούμενοι, όμως ήθελα να μοιραστώ αυτή τη στιγμή μαζί τους. ”

Ο Javier Mascherano αγαπήθηκε στη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com