Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Milner: «Αυτό πού παρουσιάζουμε στο γήπεδο δεν είναι αρκετό»

Milner: «Αυτό πού παρουσιάζουμε στο γήπεδο δεν είναι αρκετό»

Ο James Milner εκπροσώπησε τη Liverpool και τους συμπαίκτες του στον Τύπο μετά την ήττα από τη Fulham, και είπε τα πράγματα όπως έχουν.

Ο αρχηγός -ελλείψει Jordan Henderson- της ομάδας μας αναγνώρισε ότι η τρέχουσα εικόνα των Reds απέχει αισθητά από την επιθυμητή, τονίζοντας και μία ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια οποία συντελεί στην επιδείνωση της ήδη αρνητικής κατάστασης των τελευταίων μηνών.

Πάμε να δούμε τα λόγια του Millie στο Sky Sports:

  • Για το πού στράβωσε το παιχνίδι με τους Cottagers:

«Προφανώς αυτό (πού παρουσιάσαμε) δεν ήταν αρκετά καλό, βάσει των standards πού έχουμε θέσει. Κάναμε αλλαγές σήμερα (στην 11αδα) και δεν ξεκινήσαμε πολύ καλά, εκείνοι πάσαραν εξαιρετικά στο πρώτο ημίχρονο και το στήσιμό τους μας προκάλεσε προβλήματα, καθώς δε μπορούσαμε να βρεθούμε πολύ κοντά τους. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε για πολλή ώρα την κατοχή της μπάλας και μάλλον είχαμε ευκαιρίες να σκοράρουμε, όμως δε δημιουργήσαμε όσο θα θέλαμε.»

  • Για το αν υπήρχε έλλειψη οικειότητας μεταξύ των παικτών πού διάλεξε χθες ο Klopp, καθώς έκανε 7 αλλαγές σε σχέση με την προηγούμενη σύνθεση:

«Δεν είναι θέμα οικειότητας. Προπονούμαστε πολύ όλοι μεταξύ μας, και έχουμε παίξει πολύ όλοι μαζί. Απλά ίσως κάποιοι παίκτες δεν έχουν παίξει τόσο πολύ και προσπαθούν να βρουν ρυθμό. Αυτά όμως είναι δικαιολογίες στο τέλος της ημέρας. Πρέπει να γίνουμε καλύτεροι, το ξέρουμε αυτό. Ξέρουμε ότι μπορούμε να αποδώσουμε πολύ καλύτερα, όμως τα πράγματα δε μας πηγαίνουν καλά αυτή τη στιγμή. Δε νομίζω ότι μπορείς να κατηγορήσεις τους παίκτες ότι δεν προσπαθούν – η προσπάθεια είναι πάντα εδώ. Δε νομίζω ότι βλέπεις ποτέ κανέναν μας χαλαρό. Αυτό δε θα συνέβαινε ποτέ σε αυτό το γκρουπ παικτών. Είμαστε ένα ειλικρινές γκρουπ παικτών. Όμως όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν υπέρ σου, όλα είναι πολύ δυσκολότερα – χάνεις μία ευκαιρία και σε πονάει πολύ περισσότερο. Χρειάζεσαι (για παράδειγμα) μία φορά να σκοράρεις από κόντρα σε γόνατο αντιπάλου ή κάτι τέτοιο, και αυτή τη στιγμή αυτό δε συμβαίνει σε εμάς.»

  • Για το αν οι στους Reds λείπει αυτή η μικρή δόση τύχης αυτή τη στιγμή:

«Δε νομίζω ότι είναι μόνο αυτό, είναι ένα ‘διάλλειμα’ αυτό πού χρειαζόμαστε, λίγη μαγεία. Ο Shaq (Shaqiri) είχε μία προσπάθεια όπου η μπάλα κατέληξε στη λάθος μεριά του δοκαριού – όταν τα πράγματα πηγαίνουν καλά, τέτοιες φάσεις είναι γκολ. Ή σε ένα κόρνερ όπου δεν ξέρεις πού θα καταλήξει η μπάλα – όταν τα πράγματα πηγαίνουν καλά καταλήγει μέσα. Αυτή τη στιγμή αυτά δεν πηγαίνουν υπέρ μας, και είναι δική μας δουλειά να βρούμε τους εαυτούς μας. Ο μόνος τρόπος είναι η σκληρή δουλειά, και είναι υποχρέωσή μας να το κάνουμε αυτό.»

  • Τέλος, για το πόσο δύσκολο είναι να σπάσει αυτό το κάκιστο σερί εντός έδρας ηττών, ο James Milner ανέφερε:

«Η νοοτροπία πρέπει να είναι αυτή πού είναι πάντα: συγκεντρωνόμαστε στο επόμενο παιχνίδι. Μας πονάει. Όταν παίζεις σε ένα κλαμπ με την ιστορία της Liverpool, η ιστορία πού εμείς σαν γκρουπ παικτών έχουμε δημιουργήσει, τα standards πού έχουμε θέσει, δεν ανταποκρινόμαστε σε αυτά αυτή τη στιγμή, και αυτό (πού παρουσιάζουμε) δεν είναι αρκετά καλό. Γνωρίζουμε την απίστευτη υποστήριξη πού λαμβάνουμε από όλο τον κόσμο, και είναι ακόμα μαζί μας παρά την κακή απόδοση πού έχουμε αυτή τη στιγμή. Είναι απογοητευτικό και σκληρό να απογοητεύεις τον κόσμο και το κλαμπ. Είναι στο χέρι μας να συνεχίσουμε να πιέζουμε και να βγάλουμε τους εαυτούς μας από αυτό το χάος.»

O James Milner μιλάει στο Sky Sports μετά τη λήξη του αγώνα.
O James Milner μιλάει στο Sky Sports μετά τη λήξη του αγώνα.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com