Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Νέα εντός έδρας ήττα

Νέα εντός έδρας ήττα

Τα άσχημα δεν δείχνουν να τελειώνουν ποτέ για την Liverpool, αφού οι Reds ηττήθηκαν στην έδρα τους και από την Fulham με σκορ 0-1 και πλέον είναι σχεδόν βέβαιο, πως θα τερματίσουν εκτός πρώτης τετράδας.

Ξανά άσφαιρη, ξανά ηττημένη, ξανά χωρίς λύσεις η ομάδα του Jürgen Klopp.
Α’ Ημίχρονο: Με επτά αλλαγές, σε σχέση με τον αγώνα της Πέμπτης και τον Diogo Jota βασικό παρατάχθηκαν οι Reds κόντρα στην Fulham. Μόλις στο δεύτερο λεπτό με τον Maya είχαν την πρώτη τους καλή στιγμή οι φιλοξενούμενοι, με την μπάλα να καταλήγει τελικά άουτ. Η Fulham απείλησε και στο 11′ με τον Lookman, με την προσπάθεια του επιθετικού να μην βρίσκει όμως εστία και οι Reds απάντησαν στις ευκαιρίες πέντε λεπτά αργότερα και επτά λεπτά με προσπάθειες του Salah, όμως δεν ήταν αρκετές για να ανοίξει το σκορ. Ο Αιγύπτιος ξεκίνησε καλά και με όρεξη στο ματς. Η επόμενη ευκαιρία της αναμέτρησης ήρθε ξανά από την πλευρά της Fulham, με τον Alisson όμως να προλαβαίνει να σταματήσει τον Maya πριν στείλει εκείνος την μπάλα στα δίχτυα, μετά από εναέρια διεκδίκηση της μπάλας. Η ομάδα του Parker έφτασε πολύ κοντά στο γκολ στο 35ο λεπτό, όταν ο Lookman έλαβε την μπάλα σε αντεπίθεση της Fulham και όντας ακάλυπτος, είχε όλο τον χρόνο για να μπει στην περιοχή, να προσποιηθεί και να σουτάρει, με την μπάλα να καταλήγει τελικά κόρνερ, μετά από κόντρα στον Neco Williams. Οι Reds απάντησαν και σε αυτή την ευκαιρία της Fulham, με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Shaqiri, το οποίο λίγο έλειψε να καταλήξει στα δίχτυα του Areola. Η εικόνα των Reds δεν ήταν καθόλου καλή στο πρώτο μέρος, κάτι το οποίο εκμεταλλεύτηκε η Fulham, ανοίγοντας το σκορ στο 45ο λεπτό με δυνατό σουτ του Lemina εντός περιοχής. Ο μέσος της Fulham έκλεψε εύκολα την μπάλα από τον Salah και νίκησε τον Alisson για το 0-1.

Β’ Ημίχρονο: Οι Reds ξεκίνησαν την επανάληψη με πρόθεση να ανεβάσουν ρυθμούς και να βρουν την ισοφάριση, στην οποία έφτασαν κοντά με την μεγάλη ευκαιρία του Jota στο 48ο λεπτό, όμως ο Areola είχε απάντηση και απέκρουσε. Δέκα λεπτά αργότερα, η ομάδα του Klopp απείλησε ξανά με σουτ του Neco Williams, το οποίο βρήκε την εξωτερική πλευρά των διχτυών και στο 62′ έγινε η πρώτη αλλαγή από πλευράς Liverpool, με τον Mane να αντικαθιστά τον Wijnaldum. Ο Σενεγαλέζος έφτασε πολύ κοντά στην ισοφάριση, όταν με κεφαλιά σημάδεψε το δοκάρι του Areola στο 69′. Δύο λεπτά πέρασαν και οι Reds απείλησαν ξανά με το καλό αριστερό πλασέ του Shaqiri. Η μπάλα έφυγε όμως άουτ. Ο Jürgen Klopp έκλεισε τις αλλαγές της ομάδας του, με την είσοδο των Fabinho και Trent στο 75′ αντί των Neco Williams, ωστόσο η ομάδα δεν μπόρεσε να απειλήσει, αν εξαιρέσουμε μια στιγμή του Mane και μια σέντρα του Robertson στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.

Επόμενος αγώνας για τους Reds το βράδυ της Τετάρτης κόντρα στην RB Leipzig.

Συνεχόμενες ήττες για την Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com