Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Jota: «Επέστρεψα και θέλω να βοηθήσω την ομάδα»

Jota: «Επέστρεψα και θέλω να βοηθήσω την ομάδα»

Στην αγωνιστική δράση επέστρεψε ο Diogo Jota στην προχθεσινή ήττα με σκορ 0-1 από την Chelsea στο Anfield και όπως δήλωσε ο ίδιος, θέλει να αποτελέσει χειμερινή μεταγραφή και να βοηθήσει την ομάδα στους τελευταίους αγώνες της σεζόν.

Ο Πορτογάλος ρωτήθηκε για την επιστροφή του στη δράση:

“ Είχε περάσει πολύς καιρός, είχα να παίξω από το προηγούμενο έτος, οπότε πραγματικά ανυπομονούσα να επιστρέψω στον αγωνιστικό χώρο. Δυστυχώς, χάναμε ήδη και δεν μπόρεσα να κάνω κάτι, για να βοηθήσω την ομάδα όσο αφορά το αποτέλεσμα. Ήταν ένα ακόμη μεγάλο πλήγμα, όμως πρέπει να συνεχίσουμε, γιατί υπάρχει χρόνος.”

Κατά πόσο είναι έτοιμος για το υπόλοιπο της σεζόν:

“ Φυσικά, όταν είσαι εκτός για ένα τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, δεν είναι εύκολο να είσαι 100% έτοιμος αμέσως. Ήταν όμως καλό που επέστρεψα. Έπαιξα περίπου 35 καλά και ένιωσα καλά. Πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά και παιχνίδι με το παιχνίδι, θεωρώ πως θα επιστρέψω στα καλύτερα μου. ”

Για την δουλειά που έκανε, ώστε να επιστρέψει:

“ Δούλευα στο γυμναστήριο και στο γήπεδο. Φυσικά, δούλευα σκληρά αλλά δεν είναι το ίδιο. Όσο σκληρά και αν δουλεύεις, ποτέ δεν είναι το ίδιο με το να παίζεις σε έναν αγώνα της Premier League. Χρειάζομαι λίγο χρόνο, αλλά νομίζω πως θα είμαι έτοιμος. ”

Αν θέλει να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε: 

“ Φυσικά, κόντρα στην Chelsea είχα την ευκαιρία. Ήθελα να βοηθήσω την ομάδα και ξέρω πως το σκοράρισμα είναι σημαντικό, όμως εκείνη τη στιγμή έπρεπε να παραμείνουμε ενωμένοι, γιατί ήταν μια δύσκολη στιγμή. Όχι μόνο για εμένα, αλλά για όλη την ομάδα. Πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας και ελπίζουμε την Κυριακή να επιστρέψουμε στις νίκες. ” Είπε ο Jota.

Τι θέλει να φέρει στην ομάδα, τώρα που επέστρεψε:

“ Να συνεισφέρω στην ψυχολογία της ομάδας, μια φρεσκάδα και να βοηθήσω την ομάδα. Νιώθω πως μπορώ να είμαι μια χειμερινή μεταγραφή. Ελπίζω να μπορέσει να βασιστεί πάνω μου η ομάδα και να την βοηθήσω στο μέλλον. ”

Για την ανάγκη νίκης στον αυριανό αγώνα με την Fulham:

“ Ναι υπάρχει. Δεν νομίζω πως υπάρχει λόγος να κάνουμε τα μαθηματικά, γιατί υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα και εμείς πρέπει να πάρουμε πόντους. Ο αγώνας την Κυριακή είναι σημαντικός. Θεωρώ, πως αν νικήσουμε στο Anfield μετά από ένα τόσο μεγάλο διάστημα, θα είναι αρκετά σημαντικό. Ελπίζουμε να το κάνουμε. ”

Τι έχει αλλάξει και δεν μπορεί να κερδίσει φέτος στο Anfield η Liverpool: 

“ Ακόμη και πέρυσι, ο κόσμος μίλαγε για την έδρα-φρούριο. Εννοείται, πως οι φίλαθλοι αποτελούσαν μια μεγάλη βοήθεια και τώρα την έχουμε χάσει αυτή. Παραμένει όμως η έδρα μας και θα πρέπει να κάνουμε τους αντίπαλους μας, να νιώθουν πως δεν μπορούν να κερδίσουν αγώνες εκεί. Αυτό πρέπει να το αλλάξουμε την Κυριακή. ”

Ο Diogo Jota πέρασε ως αλλαγή την Πέμπτη.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com