Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Owen: «Ίσως ο Mane δεν έπεσε για πέναλτι για να μη σκοράρει ο Salah!»

Owen: «Ίσως ο Mane δεν έπεσε για πέναλτι για να μη σκοράρει ο Salah!»

O Μichael Owen μίλησε για μία φάση του προχθεσινού αγώνα στην οποία η Liverpool υπό κάποιες προϋποθέσεις θα μπορούσε να είχε κερδίσει πέναλτι.

Αναφερόμαστε σε μία φάση του πρώτου ημιχρόνου όπου ο Andreas Christensen μάρκαρε τον Mane μέσα στην περιοχή, με τον Sadio να επιλέγει να παραμείνει όρθιος και να στερεί από τη Liverpool το πιθανό κέρδος ενός πέναλτι, αν ο Atkinson ή/και το VAR έκριναν ότι πρέπει να δοθεί.

Ο Mane είχε επίσης προτιμήσει να μην πέσει και σε φάση του αγώνα στο Sheffield, όπου αν είχε πέσει δε θα ήταν καθόλου απίθανο να έστελνε τον Mo Salah στην άσπρη βούλα.

Πάμε να δούμε τι είπε για όλα αυτά ο Owen στο Optus Sport:

«Δε μπορούσα να πιστέψω ότι δεν έπεσε κάτω και, κοιτάξτε, δεν υποστηρίζω ότι το κάνει (ότι πέφτει εύκολα γενικά)

«Έκανε ένα εξαιρετικό άγγιγμα, και πιθανώς σκέφτηκε ίσως να έχει μία ευκαιρία (να σκοράρει στο τέλος της φάσης)…όμως έκανε κάτι παρόμοιο και πριν μία βδομάδα (εναντίον της Sheffield)

«Απλά αναρωτιέμαι -και ίσως να είναι απλά μία κακόβουλη σκέψη πού παρεισφρέει στο μυαλό μου-, (ότι) ο Mo Salah είναι ο εκτελεστής των πέναλτι σε αυτή την ομάδα, και αν (ο Mane) θεωρεί ότι έχει μία ευκαιρία να σκοράρει, ίσως σκεφτεί ‘λοιπόν, θα σκοράρω, όμως αν δε μείνω όρθιος ο Mo Salah θα εκτελέσει άλλο ένα πέναλτι’.»

«Αυτοί οι παίκτες πήγαιναν για το χρυσό παπούτσι τις προηγούμενες σεζόν. Ίσως αυτή να είναι μία άγρια θεωρία, αλλά (σ.σ. ‘αυτή να είναι‘, πιθανόν ξέχασε να προσθέσει αυτή τη φράση) η ανταγωνιστική φύση του Mane και του Mo Salah. Τους έχουμε δει να μην πασάρουν ο ένας στον άλλο όταν ο ένας είναι σε πολύ καλύτερη θέση από τον άλλο.«

«Λίγο εγωισμό τον βλέπουμε, μια λίγο δυσαρεστημένη συμπεριφορά τη βλέπουμε – τoν Mo Salah να κουνά το κεφάλι του (όταν έγινε αλλαγή)

«Σκέφτομαι μερικές φορές, έχω δει τον Mane να πέφτει κάτω σε τέτοιες φάσεις, και (δεν το έκανε) σε δύο συνεχόμενα παιχνίδια; Με έκανε να σκεφτώ λίγο.»

Αυτά είχε να πει ο Michael Owen μετά την ήττα της Liverpool από την Chelsea.
Αυτά είχε να πει ο Michael Owen μετά την ήττα της Liverpool από την Chelsea.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com