Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αντέδρασε στην αλλαγή του Salah o ατζέντης του (pic)

Αντέδρασε στην αλλαγή του Salah o ατζέντης του (pic)

Οι πρώτες αντιδράσεις μετά την αλλαγή του Mo Salah στο παιχνίδι εναντίον της Chelsea δε βοηθούν καθόλου στο να κατευναστούν οι φήμες για το μέλλον του.

Πρώτα είχαμε τη δημόσια έκφραση της δυσαρέσκειας του Αιγύπτιου για τη μη λήψη της αρχηγίας στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής του Champions League με τη Midtjylland και την αινιγματική δήλωσή από τον ίδιο ότι «η ομάδα αποφασίζει για το μέλλον του», και προχθές το βράδυ τον είδαμε (όχι για πρώτη φορά) να δυσκολεύεται να αποδεχτεί την αντικατάστασή του, η οποία έγινε στο 60ο λεπτό.

Η αλλαγή αυτή από τον Jurgen Klopp πυροδότησε ακόμα μία αντίδραση, από το περιβάλλον του Mo αυτή τη φορά, και συγκεκριμένα από τον manager του. Λίγες στιγμές μετά την αντικατάστασή του από τον Diogo Jota, o Ramy Abbas Issa tweet-αρε ένα σημείο στίξης, μία τελεία, η οποία από μόνη της μπορεί να μην υποδηλώνει τίποτα, όμως αν αναλογιστούμε τα παραπάνω περιστατικά και κυρίως τη χρονική στιγμή πού επέλεξε να κάνει αυτό το Tweet, πιθανώς να αποτελεί προάγγελο εξελίξεων (και σίγουρα προάγγελο περαιτέρω μεταγραφικών φημολογιών) για το μέλλον του Mo Salah.

Ο Klopp επέλεξε να αλλάξει τον Salah προχθές το βράδυ.
Ο Klopp επέλεξε να αλλάξει τον Salah προχθές το βράδυ.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το Tweet του ατζέντη του Mo Salah, Ramy Abbs Issa, λίγες στιγμές μετά την αλλαγή.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com