Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Chilwell: «Αξίζαμε να κερδίσουμε με περισσότερα γκολ»

Chilwell: «Αξίζαμε να κερδίσουμε με περισσότερα γκολ»

Ο Ben Chilwell τόνισε -δικαιολογημένα- το δίκαιο της νίκης της ομάδας του επί της Liverpool, ισχυρίστηκε ωστόσο ότι θα μπορούσε να έχει μεγαλύτερη έκταση.

Το αριστερό back της Chelsea εκθείασε τη συνολική παρουσία των μπλε του Λονδίνου στo Anfield, η οποία συνετέλεσε στην πέμπτη συνεχόμενη ήττα των Κόκκινων στην έδρα τους.

Πάμε να δούμε τι ακριβώς είπε ο Chilwell, μιλώντας στο site της Chelsea:

«Ήταν μία λαμπρή εμφάνιση.»

«Όλη τη σεζόν ψάχναμε μία μεγάλη νίκη απέναντι σε μία από τις μεγάλες ομάδες, και αυτή τη νίκη την αξίζαμε ολοκληρωτικά.»

«Ήταν μία σπουδαία εμφάνιση, όλοι το πάλεψαν πάρα πολύ, και η μοναδική απογοήτευση είναι ότι δεν το κάναμε με περισσότερα γκολ, γιατί νομίζω ότι ο τρόπος πού παίξαμε το άξιζε αυτό.»

«Έχουμε κάνει ένα εντυπωσιακό σερί (σ.σ. είναι 10 παιχνίδια αήττητοι με τον Tuchel προπονητή). Όλοι θα κοιτάζουν τα clean sheets και την αμυντική δουλειά, όμως δεν είναι μόνο η πίσω πεντάδα και ο τερματοφύλακας. Είναι όλη η ομάδα πού κάνει την προσπάθεια.»

«Όταν κοιτάζεις τι κάνει η μεσαία γραμμή, οι wingers και οι επιθετικοί για την ομάδα, (βλέπεις ότι η συνεισφορά τους) είναι καίριας σημασίας στο να μη δεχόμαστε γκολ.»

«Ο Mason σκόραρε ένα εξαιρετικό γκολ και μας έβαλε μπροστά, και μετά είχαμε την αυτοπεποίθηση να πρεσάρουμε τη Liverpool. Δεν ήταν από αυτά τα 1-0 όπου εξαρτιόμασταν από μία λεπτομέρεια.»

«Υπήρξαν διαστήματα στα οποία βρισκόμασταν υπό πίεση, όμως αυτό θα το υφίστασαι πάντα στο Anfield, συνολικά όμως νομίζω ότι κυριαρχήσαμε, ήμασταν η καλύτερη ομάδα και αξίζαμε ολοκληρωτικά τη νίκη.»

O Jurgen Klopp συγχαίρει τους Chilwell, Azpilicueta και James.
O Jurgen Klopp συγχαίρει τους Chilwell, Azpilicueta και James.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com