Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Robertson: «Τα κεφάλια μας κατεβαίνουν όταν μένουμε πίσω στο σκορ»

Robertson: «Τα κεφάλια μας κατεβαίνουν όταν μένουμε πίσω στο σκορ»

Η Liverpool των τελευταίων μηνών δεν έχει καταφέρει να γυρίσει ούτε μια φορά αγώνα, στον οποίο έχει μείνει πίσω στο σκορ, με την ομάδα ουσιαστικά να καταρρέει, όταν η αντίπαλη ομάδα κάνει το 0-1, όπως δήλωσε και ο Andrew Robertson.

Ο Σκωτσέζος μετά την ήττα από την Chelsea, δήλωσε στο Sky Sports:

“ Αυτά τα παιχνίδια κερδίζονται και χάνονται στις λεπτομέρειες. Απλά δεν πρέπει να επιτρέπουμε να δεχόμαστε τέτοια γκολ. Εμείς δεν ήμασταν αρκετά καλοί και χάσαμε από ένα γκολ, το οποίο προήλθε από αντεπίθεση. ”

“ Πέντε συνεχόμενα εντός έδρας ματς χωρίς νίκη, αυτό δεν είναι καθόλου καλό. Αυτό δεν βοηθάει τον κόσμο που βρίσκεται το σπίτι και απλά δεν είναι αρκετό για εμάς, γιατί τα παιχνίδια λιγοστεύουν. ”

“ Πολλά κεφάλια κατεβαίνουν, όταν μένουμε πίσω στο σκορ με 0-1, απλά δεν γίνεται να το κάνουμε αυτό. Στο ποδόσφαιρο πρέπει να αντιδράς. ”

“ Δεν μπορούμε να βασιζόμαστε στο παρελθόν. Η περσινή σεζόν έχει παρέλθει, έχει τελειώσει. Δεν είμαστε καθόλου καλοί και δεν πλησιάζουμε το επίπεδο, στο οποίο πρέπει να βρίσκεται η Liverpool. Πέφτουμε όλο και πιο κάτω και αυτό δεν είναι καλό.” Είπε ο Robertson.

“ Τα παιχνίδια τελειώνουν κι εμείς πρέπει να ασκήσουμε πίεση τις ομάδες που βρίσκονται από πάνω μας. Ο κόσμος πιστεύει πως είμαστε εκτός μάχης, εμείς πρέπει να πάρουμε τα αποτελέσματα και να δείξουμε, πως δεν είμαστε. Αυτή τη στιγμή, δεν το κάνουμε αυτό. ”

Οι Reds δεν τα κατάφεραν κόντρα στην Chelsea.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com