Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Trent: «Δεν αξίζαμε την νίκη»

Trent: «Δεν αξίζαμε την νίκη»

Ο Trent Alexander-Arnold μετά τον χθεσινοβραδινό αγώνα με την Chelsea, δήλωσε πως οι Reds δεν άξιζαν την νίκη, ενώ χαρακτήρισε το παιχνίδι ως απογοητευτικό.

Ο αμυντικός της Liverpool για την εντός έδρας ήττα από τους Μπλε, είπε:

“ Δύσκολο να το αποδεχθούμε. Αυτά είναι τα παιχνίδια που πρέπει να κερδίσουμε, ειδικά με τους στόχους και τους στόχους μας για τη σεζόν. Θα έλεγα ότι πιέζουμε για να τερματίσουμε στην πρώτη τετράδα, ήταν εξαιρετικά σημαντικό να κερδίσουμε σήμερα. Αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα τώρα, εκτός από το να μάθουμε από αυτό. ”

“ Ήταν ένα από αυτά τα παιχνίδια όπου είναι απογοητευτικά. Δεν νομίζω ότι αξίζαμε να κερδίσουμε στο τέλος της ημέρας, επομένως είναι δύσκολο να δεχθούμε αυτή την ήττα. ”

Τι πρέπει να αλλάξει η ομάδα: 

“ Πρέπει να παίξουμε το φυσικό μας παιχνίδι. Είναι δύσκολο όταν τα πράγματα πάνε στραβά. Αρχίζεις να σκέφτεσαι υπερβολικά και προσπαθείς να το διορθώσετε. Αλλά νομίζω ότι μόλις επιστρέψουμε σε ρυθμό και κερδίζουμε παιχνίδια, τότε όλα θα είναι εντάξει. Αλλά είναι πιο εύκολο να το λες παρά να το κάνεις. ”

“ Είμαστε αρκετά καλή ομάδα για να κερδίζουμε, ανεξάρτητα από το ποιος είναι και ποιος είναι εκτός, θα πρέπει να κερδίζουμε αυτά τα παιχνίδια. Αυτά είναι τα παιχνίδια που πρέπει να κερδίσουμε και νομίζω ότι πρέπει να προχωρήσουμε σε μια καλή πορεία για να έχουμε οποιαδήποτε πιθανότητα να πετύχουμε τους στόχους μας. ”

Για τους παίκτες που επιστρέφουν από τραυματισμούς:

“ Αποτελεί μια ώθηση για εμάς. Είναι πάντα ωραίο να έχουμε ένα πλήρες ρόστερ, όμως υπάρχουν πολλά παιδιά που παραμένουν εκτός. Δεν υπάρχουν όμως δικαιολογίες. ” Ολοκλήρωσε ο Trent Alexander-Arnold.

Με Mount πέρασε από το Anfield η Chelsea.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com