Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Klopp μετά την ήττα από την Chelsea

Οι δηλώσεις του Klopp μετά την ήττα από την Chelsea

Ο Jürgen Klopp μίλησε στην συνέντευξη τύπου μετά την εντός έδρας ήττα από την Chelsea, προσπαθώντας να εξηγήσει το νέο ανεπιτυχές αποτέλεσμα της ομάδας του, ενώ αναφέρθηκε και στην αλλαγή του Mohamed Salah στο 62ο λεπτό.

Ο προπονητής της ομάδας αρχικά ρωτήθηκε για τα δύο γκολ που πέτυχε η Chelsea, εκ των οποίων το ένα ακυρώθηκε ως οφσάιντ:

“ Στο δεύτερο την διαφορά την έκανε η ατομική ποιότητα που διαθέτει ο Mason Mount. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, ένα παιχνίδι με ένταση, στο οποίο προσπάθησαν πολύ και οι δύο ομάδες. Αυτό έγινε πάνω, κάτω στον αγώνα. ”

“ Το άλλο γκολ που σκόραρε η Chelsea ήταν οφσάιντ, ενώ εκείνο που μέτρησε ήρθε από τον Mason Mount, ο οποίος έκοψε προς τα μέσα και εμείς δεν καλύψαμε σωστά τον χώρο. Δεν λειτουργήσαμε σωστά σε αυτή τη φάση. Αυτή είναι η εξήγηση μας. ”

“ Πρέπει να αμύνεσαι πάντα πολύ καλά και εμείς δεν το κάναμε σε αυτή τη φάση. Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη. Στην τελική, εμείς δεχθήκαμε ένα γκολ και κάναμε ένα λάθος σε αυτή τη φάση. ”

Για τον αγώνα:

“ Προσπαθώ να είμαι όσο πιο ειλικρινής μπορώ και για αυτό, είπα στα παιδιά αυτά που είδα σήμερα. ”

“ Νομίζω ότι αυτά τα παιχνίδια κρίνονται σε στιγμές. Για να μπεις ξανά στο ματς, πρέπει να παλέψεις σε διαφορετικά επίπεδα. Αυτό είπα στα παιδιά. Δεν πρόκειται για τακτική, πρόκειται για ανθεκτικότητα και επίδειξη ψυχής. ”

Για την απόδοση της ομάδας του:

“ Με την κατοχή που είχαμε, θα έπρεπε να είχαμε δημιουργήσει περισσότερες ευκαιρίες. Όλα ήταν πάρα πολύ καλά, μέχρι να κάνουμε την τελευταία πάσα. ”

Γιατί η ομάδα δεν μπορεί να σκοράρει εντός έδρας:

“ Δυστυχώς, δεν μπορούμε να πούμε πως αυτό συμβαίνει μόνο στην έδρα μας. Δεν έχει να κάνει με το Anfield. Το πρόβλημα είναι γενικότερο και συμβαίνει πολύ συχνά. Θα πρέπει να βελτιώσουμε τις αποφάσεις μας στις κρίσιμες στιγμές. Πρέπει να δείξουμε την ποιότητα μας και σε αυτές τις στιγμές και αυτό είναι κάτι που δεν το κάνουμε συχνά. ” Είπε ο Klopp.

Αν χάθηκε η τετράδα, μετά από την ήττα:

“ Ήταν ένα μεγάλο πλήγμα, όμως δεν έχουμε τελειώσει ακόμη. Πρέπει να κερδίσουμε ξανά αγώνες. ”

Γιατί έβαλε τον Milner στον αγώνα:

“ Ο Milner μπήκε στον αγώνα, για να ξυπνήσει τους υπόλοιπους και για να τους κρατήσει στο παιχνίδι. Ήταν αυτό που χρειαζόμασταν εκείνη τη στιγμή. ”

Για την αντικατάσταση του Salah:

“ Απλώς έβαλα φρέσκα πόδια στον αγώνα. Ο Mo Salah έδειχνε να υπέφερε απόψε, καθώς έχει παίξει πολλά συνεχόμενα παιχνίδια. Είναι ξεκάθαρο, πως θα μπορούσα να είχα βγάλει τον Sadio ή τον Bobby, όμως εκείνη τη στιγμή αποφάσισα να βγάλω τον Mo. ”

“ Έδειξε απογοητευμένος, αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα. Θα μπορούσα να είχα αλλάξει άλλους, όμως έδειξε να νιώθει την ένταση του αγώνα και δεν ήθελα να το ρισκάρω. Τον γνωρίζω για πολύ καιρό και συνήθως δείχνει φρέσκος. Σήμερα ήταν ένα σημάδι και εγώ δεν ήθελα να τον ρισκάρω. ”

“ Είναι όλα καλά, παίρνω αποφάσεις τις οποίες θεωρώ σωστές εκείνη τη στιγμή. ”

Αν θεωρεί πως η ομάδα του μπορεί να γυρίσει την κατάσταση:

“ Για να επιστρέψεις στο σημείο που θέλεις, θα πρέπει σε αυτές τις στιγμές πάρεις σωστές αποφάσεις, να δουλέψεις, να είσαι πεισματάρης και να παλέψεις σκληρά. Θα φτάσουμε εκεί ξανά γιατί τα παιδιά εξακολουθούν να το έχουν μέσα τους. ”

Γιατί αποφάσισε να περάσει στο ματς τον Ox: 

“ Ο Ox είναι πολύ καλός στις προπονήσεις. Πρέπει να το σέβομαι αυτό και να δείχνω πως το βλέπω. ”

Οι Μπλε πέρασαν από το Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com