Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ξανά άσφαιρη, ξανά ηττημένη η Liverpool

Ξανά άσφαιρη, ξανά ηττημένη η Liverpool

Οι εντός έδρας ήττες δυστυχώς συνεχίζονται για την Liverpool, αφού οι Reds ηττήθηκαν και από την Chelsea στο Anfield και έχασαν σημαντικό έδαφος στην μάχη της πρώτης τετράδας.

Ούτε σήμερα βρήκε δίχτυα η ομάδα του Klopp.
Α’ Ημίχρονο: Με μόλις μια αλλαγή, σε σχέση με τον αγώνα της Κυριακής, ξεκίνησαν οι Reds κόντρα στην Chelsea, αφού ο Fabinho πήρε την θέση του τραυματία, Phillips και ξεκίνησε στο πλευρό του Kabak στο κέντρο της άμυνας. Αρκετά άστοχο ήταν το σουτ του Robertson στο 7′, ενώ ψηλά έφυγε και η προσπάθεια του Werner στο 11′, όπως και εκείνη του Azpilicueta στο 16′, ενώ ένα λεπτό νωρίτερα ο Werner δεν μπόρεσε να νικήσει τον Alisson από κοντινή απόσταση. Οι Μπλε άνοιξαν το σκορ στο 24′ με τέρμα του Werner, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ψηλή γραμμή άμυνας της Liverpool, πέρασε τον Alisson και σκόρερε, όμως αποδείχθηκε πως ήταν οφσάιντ, μετά από χρήση του VAR. Πέντε λεπτά αργότερα, οι Reds είχαν την ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ, όταν ο Salah έβγαλε μια καταπληκτική πάσα στον Mane, όμως εκείνος έπιασε μόνο αέρα και όχι μπάλα. Η Chelsea τελικά ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ στο Anfield και μάλιστα με πολύ καλή ενέργεια και πλασέ του Mason Mount στο 43′, το οποίο κατέληξε στην αριστερή γωνία του Alisson Becker. Η συγκεκριμένη ήταν και η τελευταία στιγμή του πρώτου μέρους.

Β’ Ημίχρονο: Καλύτερα ξεκίνησε στο δεύτερο μέρος η Liverpool, όμως ο Atkinson σε συνεργασία με το VAR, αρνήθηκε να υποδείξει το πεντακάθαρο πέναλτι σε χέρι του Kante στο 48′. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν τεράστια διπλή ευκαιρία στο 54ο λεπτό με τους Chilwell και Ziyech, για να κάνει το 0-2, όμως οι Alisson σε πρώτο και Robertson σε δεύτερο χρόνο έσωσαν τους Reds, οι οποίοι έκαναν δύο αλλαγές στο 62′, με τους Jota και Ox να περνούν εντός και τους Salah και Jones εκτός. Ευκαιρία όμως δεν έκανε η Liverpool και αντιθέτως, η ομάδα του Tuchel ήταν αυτή που πλησίασε ξανά στο γκολ, αυτή τη φορά με τον Werner στο 77′, το σουτ του οποίου τελικά σταμάτησε ο Alisson. Ο Jürgen Klopp έκλεισε τις αλλαγές του στο 80′ με την είσοδο του Milner, αντί του Thiago και πέντε λεπτά αργότερα, η ομάδα του έκανε την πρώτη της εντός εστίας τελική στο ματς, με μια κεφαλιά του Wijnaldum, η οποία απλώς κατέληξε εύκολα στην αγκαλιά του Mendy.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Kabak, Fabinho, Robertson, Wijnaldum, Thiago (Milner 80′), Jones (Oxlade-Chamberlain 62′); Salah (Jota 62′), Mane, Firmino

Έμειναν στον πάγκο: Adrian, R.Williams, N.Williams, Keita, Shaqiri, Origi

Chelsea: Mendy, Azpilicueta, Christensen, Rudiger, James, Kante, Jorginho, Chilwell, Ziyech (Pulisic 66′), Mount (Kovacic 81′), Werner (Havertz 90′)

Έμειναν στον πάγκο: Kepa, Zouma, Emersen, Alonso, Hudson-Odoi, Giroud.

Επόμενος αγώνας για τους Reds την Κυριακή εναντίον της Fulham στο Anfield.

Άσφαιρη και ηττημένη η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com