Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 4/3/2000 Χ με Man Utd & ρεκόρ μη Βρετανών παικτών (vid)

Σαν σήμερα: 4/3/2000 Χ με Man Utd & ρεκόρ μη Βρετανών παικτών (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Gerard Houllier θα έρθουν ισόπαλοι με την Man Utd στο Old Trafford για το πρωτάθλημα, σημειώνοντας ρεκόρ μη Βρετανών παικτών στην αρχική τους 11άδα!

Στην σέντρα ο Gerad Houllier παρέταξε μια ενδεκάδα στην οποία 9 από τους 11 παίκτες των Reds δεν ήταν Βρετανοί, γεγονός που ήταν ρεκόρ στην Ιστορία του Συλλόγου. Οι μόνοι Βρετανοί ήταν ο Jamie Carragher (Άγγλος) και ο Dominic Mateo (Σκωτσέζος).

Οι Κόκκινοι ξεκίνησαν δυνατά το παιχνίδι και στο 27′ μπήκαν μπροστά στο σκορ, όταν ο Patrik Berger εκτέλεσε εντυπωσιακά απ’ ευθείας φάουλ και  έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Raimond van der Gouw. Λίγο αργότερα ο Titi Camara θα χάσει ευκαιρία να κάνει το 0-2 με σουτ μέσα από την περιοχή των Red Devils, για να ισοφαρίσουν στο 45′ οι γηπεδούχοι με τον Ole Gunnar Solskjær.

Η λήξη του παιχνιδιού βρήκε τους Reds απογοητευμένους καθώς το αποτέλεσμα του παιχνιδιού, δεν ήταν ανάλογο της απόδοσης τους στα 90′.

Το παιχνίδι στο Old Trafford παρακολούθησαν 61.592 θεατές και διαιτητής της συνάντησης ήταν ο D. G. Gallagher.

Στο 12′:15″ του παρακάτω video μπορείτε να παρακολουθήσετε το γκολ των Reds. Σε περίπτωση που δεν σας ανοίγει το link, μπορείτε να τα δείτε εδώ:

Σαν σήμερα: 4/3/2000 Χ με Man Utd & ρεκόρ μη Βρετανών παικτών
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com