Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Στοίχημα. Η δεύτερη… έδρα της Τότεναμ

Στοίχημα. Η δεύτερη… έδρα της Τότεναμ

Το παιχνίδι στο οποίο εστιάζω από τα σημερινά προγνωστικά στην Αγγλία βρίσκεται στο Λονδίνο, όπου η Φούλαμ υποδέχεται την Τότεναμ. Οι γηπεδούχοι, έχοντας πέντε διαδοχικά ματς χωρίς ήττα (2 νίκες, 3 ισοπαλίες), αν και παραμένουν κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού, έχουν πλησιάσει στους 3 βαθμούς τη «σωτήρια» 17η θέση. Ωστόσο, το παιχνίδι με τα «σπιρούνια» μόνο εύκολο δε θα είναι για αυτούς.

Αρχικά, η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο «καίγεται» για τους τρεις βαθμούς της νίκης προκειμένου να μην απομακρυνθεί ακόμη περισσότερο από τις θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο. Αύτη τη στιγμή, έχοντας ένα ματς λιγότερο, απέχει 6 βαθμούς από τη Γούεστ Χαμ που βρίσκεται στην 4άδα και 4 από τις Λίβερπουλ και Έβερτον που μοιράζονται την 6η θέση.

Επιπλέον, βάσει παράδοσης την τελευταία δεκαετία στο «Craven Cottage», οι φιλοξενούμενοι το έχουν κάνει… δεύτερο σπίτι τους! Σε 5 αναμετρήσεις που έχουν λάβει χώρα την τελευταία δεκαετία στο γήπεδο της Φούλαμ, οι φιλοξενούμενοι έχουν το απόλυτο νικών. Μάλιστα, η νίκη τους συνδυάζεται με περισσότερα από δυο γκολ (1-3, 0-3, 1-2, 0-3, 1-2).

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και άλλα προγνωστικά στοιχήματος στο koubanezos.gr

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com