Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η Liverpool κρατάει στην Αγγλία ορισμένους διεθνείς της

Η Liverpool κρατάει στην Αγγλία ορισμένους διεθνείς της

Η πρώτη διακοπή του 2021 για τους αγώνες των εθνικών ομάδων πλησιάζει, με την Liverpool και τον Jürgen Klopp να έχουν πάρει την απόφαση να κρατήσουν στην Αγγλία τους περισσότερους διεθνείς ποδοσφαιριστές.

Ο Γερμανός προπονητής είχε κάνει γνωστά από τον Νοέμβριο τις απόψεις του για τις εθνικές ομάδες, όταν και είχε δηλώσει πως ανησυχεί για τους διεθνείς ποδοσφαιριστές του συλλόγου, πριν την τελευταία διακοπή του 2020, η οποία έφερε τον σοβαρό τραυματισμό του Joe Gomez.

Οι περισσότεροι εκ των διεθνών παικτών των Reds δεν θα κινδύνευαν μόνο από τον κορονοϊό, σε περίπτωση ένταξης τους στις εθνικές ομάδας, αλλά θα χρειαζόταν να μείνουν και σε καραντίνα για δέκα ημέρες, μετά την επιστροφή τους στο Νησί, όπως ορίζει το νέο αυστηρό βρετανικό πρωτόκολλο.

Είναι μια απόφαση, την οποία προανήγγειλε ο Klopp στην συνέντευξη τύπου το μεσημέρι της Τετάρτης και επιβεβαίωσε η ομάδα το απόγευμα της ίδιας ημέρας, μέσω ενημέρωσης στους ρεπόρτερ του συλλόγου.

Οι παίκτες που είναι βέβαιο πως θα παραμείνουν στην Αγγλία είναι οι: Alisson Becker, Fabinho, Bobby Firmino, Diogo Jota, Sadio Mane και Naby Keita, επειδή οι χώρες στις οποίες αγωνίζονται οι εθνικές τους ομάδες, βρίσκονται στις κόκκινες λίστες της Μεγάλης Βρετανίας.

Η Liverpool αποφάσισε ορθώς να προστατεύσει τους διεθνείς ποδοσφαιριστές της.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com