Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 3/3/1973 Νίκη επί Everton με Emlyn Hughes (vid)

Σαν σήμερα: 3/3/1973 Νίκη επί Everton με Emlyn Hughes (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Bill Shankly θα κερδίσουν την Everton στο Goodison Park για το πρωτάθλημα, με τον Emlyn Hughes να κάνει τη νίκη προσωπική του υπόθεση.

Οι Κόκκινοι μπήκαν στον πολύ δύσκολο αγωνιστικό χώρο του Goodison Park αποφασισμένοι να κερδίσουν, ώστε να συνεχίσουν την διεκδίκηση του τίτλου, μετά από 7 χρόνια. Το παιχνίδι αποδείχθηκε πιο δύσκολο από ότι περίμεναν καθώς τις προσπάθειές τους δυσκόλευαν τόσο οι Toffees, όσο και ο κακός αγωνιστικός χώρος.

Το παιχνίδι πήγαινε προς την λήξη του, όταν στο 80′ ο Ian Callaghan βρήκε στον κενό χώρο, στην καρδιά της άμυνας των γηπεδούχων τον Emlyn Hughes, ο οποίος απέφυγε την έξοδο του David Lawson και σημείωσε το 0-1 για τους Reds.

Το παιχνίδι πήρε «φωτιά» και 8 λεπτά αργότερα, σε σέντρα του Alec Lindsay από αριστερά, η άμυνα των «Ζαχαρωτών» έδιωξε άτσαλα και ο Emlyn Hughes που καραδοκούσε, με ένα ξερό σουτ από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, εν μέσω τρελλών πανηγυρισμών από τους Red fans!

Με τη νίκη τους αυτή οι Κόκκινοι έπιασαν στην κορυφή την Arsenal, με καλύτερη διαφορά τερμάτων και με 1 παιχνίδι λιγότερο.

Το παιχνίδι στο Goodison Park παρακολούθησαν 54.269 θεατές και διαιτητής ήταν ο R. Matthewson.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε τα γκολ των Reds:

Σαν σήμερα: 3/3/1973 Νίκη επί Everton με Emlyn Hughes
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com