Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για Chelsea, Tuchel, Fabinho και Jota

Ο Klopp για Chelsea, Tuchel, Fabinho και Jota

Ο Jürgen Klopp μιλώντας στη συνέντευξη τύπου ενόψει της αυριανής αναμέτρησης εναντίον της Chelsea στο Anfield αναφέρθηκε στον Ian St John, στην Chelsea, στον Thomas Tuchel, στον Fabinho και στον Diogo Jota.

Ο Γερμανός για τον Ian St John που έφυγε από τη ζωή είπε:

“ Όταν βρίσκεσαι σε έναν σύλλογο με πολλούς θρύλους και τους βλέπεις … Είδα τις φωτογραφίες του Ian στον τοίχο στο Melwood, δεν άλλαξε ποτέ. Μπορούσατε πάντα να δείτε το χαμόγελο του. Ήταν ένα φανταστικό άτομο. ”

“ Ήταν πολύ καλός, αστείος και έξυπνος άνθρωπος. Τον συνάντησα μόνο μία φορά. Άκουσα πολλά γι ‘αυτόν. Όλοι ήταν τόσο θετικοί γι’ αυτόν. Τώρα άλλο ένα μεγάλο όνομα της ομάδας δεν είναι πια εδώ αλλά σε καλύτερο μέρος. ”

Για τον Alisson που επιστρέφει:

“ Έχει προπονηθεί κανονικά τις τελευταίες μέρες και περιμένουμε να επιστρέψει. ”

Για τον Fabinho:

“ Ο Fabinho έχει κάνει ήδη 5 ή 6 προπονήσεις. Είναι έτοιμος για την αποστολή, αυτό είναι σίγουρο. Θα χρειαστεί να πάρουμε μια απόφαση. ”

Για τον Jota:

“ Ο Diogo είχε ένα πρόβλημα με το στομάχι του. Προπονήθηκε χθες, αλλά δεν μπόρεσε να βγάλει ολόκληρη την προπόνηση. Νιώθει καλύτερα τώρα, οπότε θα δούμε τι θα κάνουμε. ”

“ Μου είπαν πως σήμερα είναι καλύτερα, οπότε θα δούμε ποια θα είναι τα επόμενα βήματα του. ”

Για την Chelsea και τον Tuchel:

“ Στα παιχνίδια που έπαιξε η Chelsea μέχρι στιγμής (υπό Tuchel) ήταν επιτυχημένη. Διαφορετικοί σχηματισμοί, χρησιμοποίησε τον χρόνο του για να γνωρίσει την ομάδα. Πολλές αλλαγές. Έχουν παίξει και οι 3 αριστεροί back. Μόνο ο Mount, ο Kovacic και Jorginho είναι σταθερά βασικοί. ”

“ Είναι δύσκολο να αποκτήσουμε περισσότερη κατοχή από την Chelsea. Αλλά θα χρειαστεί το πλήρες πακέτο (για να νικήσουμε). Πρέπει να αμυνθούμε, πρέπει να δουλέψουμε πολύ, δεν θα αντιμετωπίσουμε μια βαθιά ζώνη άμυνας. Πρέπει να είμαστε υπομονετικοί στις στιγμές μας και ζωντανοί κατά τη διάρκεια του αγώνα, δημιουργικοί και δείξουμε την επιθυμία να αμυνθούμε. Είναι κορυφαία ομάδα. ”

“ Είναι ένας αγώνας που απαιτεί πολλά από εμάς και θα πρέπει να βρούμε τις κατάλληλες απαντήσεις. ” Ξεκαθάρισε ο Klopp.

Για την μάχη της τετράδας:

“ Πριν από μια εβδομάδα ήμασταν εκτός, τώρα βρισκόμαστε ξανά εντός μάχης. Η πρόκληση είναι ξεκάθαρη – να κερδίσουμε παιχνίδια. Το ξέρουμε αυτό. Δεν μπορούμε να αλλάξουμε τον αντίπαλο μας, αλλά γνωρίζουμε την ποιότητα της Chelsea.  Άλλες ομάδες που διεκδικούν την τετράδα είναι, οι γείτονές μας, οι Spurs, η West Ham, η Leicester. ”

“ Αυτό είναι συναρπαστικό για τους οπαδούς μας, αλλά ίσως όχι αυτό που θα ήθελαν. Θα αγωνιστούμε για αυτό. ”

Ξανά για τον Tuchel:

“ Νομίζω ότι συναντηθήκαμε το καλοκαίρι όταν ήμουν στο Mainz για λίγες μέρες. Συνάντησα δύο από τους πρώην παίκτες μου για πρωινό και νομίζω ότι είδα τον Thomas και τη σύζυγό του.

«Τον αντιμετώπισα εναντίον της PSG, της Dortmund … δεν τον συναντάμε συνεχώς, αλλά είναι ωραίο όταν συμβαίνει. ”

Αν θα επιστρέψει στο κέντρο ο Fabinho:

“ Είναι και τα δύο πιθανά. Αν μπορέσουμε να βρούμε έναν τρόπο να παίξουμε στο midfield, αυτό θα ήταν χρήσιμο. Ο πιο συνεπής παίκτης αυτή τη σεζόν είναι ο Wijnaldum και αγωνίζεται στο 6 και στο 8 αλλά θα ήταν καλό, αν είχαμε τον Fab στο 6. Θα δούμε. Και οι δύο θέσεις είναι έντονες. ”

“ Δεν χρειαζόταν να τον σπεύσουμε πίσω. Αυτή είναι η πρώτη φορά. Δεν ξέρουμε αν θα παίξει ή είναι έτοιμος μόνο για τον πάγκο. Θα δούμε. Ακόμη και αν είχα ήδη πάρει την απόφασή μου, δεν θα σας το έλεγα! ”

“ Ας δούμε. ”

Για τα πολλά διαφορετικά δίδυμα που έχουν χρησιμοποιηθεί στο κέντρο της άμυνας:

“ 18 διαφορετικοί δίδυμα στα στόπερ … η σταθερότητα θα ήταν σημαντιμή. Άκουσα ότι οι άνθρωποι ήταν αρκετά επικριτικοί για τον Kabak και τον Phillips [στο Sheffield]. Αυτό είναι περίεργο! Αλλάζουμε τόσο συχνά, μπορεί να το έχουμε κάνει και μια συνήθεια. ”

Για τους διεθνείς ποδοσφαιριστές που θα χρειαστεί να μπουν σε καραντίνα, μετά την επιστροφή τους στο Νησί:

“ Ανησυχούμε, ναι. Τους τελευταίους μήνες όταν κάποιος άφησε τη φούσκα μας, ήταν ανησυχητικό. Δεν είχαμε κανένα κρούσμα εδώ και καιρό. Η Αγγλία βρίσκεται στη σωστή κατεύθυνση, αλλά ναι, ανησυχούμε. ”

“ Τι είναι μια χώρα με κόκκινη λίστα; Δεν είναι εύκολο για εμάς να ταξιδέψουμε από την Αγγλία. Άμα είχαμε περισσότερες πληροφορίες, θα ήταν υπέροχο. Η FIFA ήταν ξεκάθαρη ότι δεν έπρεπε να αφήσουμε τους παίκτες να πάνε και όλοι οι σύλλογοι συμφωνούν ότι δεν μπορούμε απλά να τους αφήσουμε να πάνε και να μπουν σε καραντίνα,  όταν επιστρέψουν. ”

“ Δεν μπορούμε να κάνουμε κάθε ομοσπονδία ευτυχισμένη, ενώ και οι παίκτες πληρώνονται από τους συλλόγους. Αυτό σημαίνει ότι είμαστε η πρώτη προτεραιότητα. Δεν μπορούν να είναι όλοι ευχαριστημένοι. ”

“ Δεν μπορούμε πάντως, να αφήσουμε τους παίκτες να πάνε κι να μείνουν σε καραντίνα σε ξενοδοχείο για 10 μέρες, μετά την επιστροφή τους. ”

Για την σχέση του με τον Tuchel:

“ Ποιος είναι ο κορυφαίος Γερμανός προπονητής στο πρωτάθλημα; Ενδιαφέρομαι μόνο να κερδίσω το παιχνίδι, όπως και ο Thomas. Έχουμε μια κοινή ιστορία, και οι δύο δουλέψαμε για την Mainz και τη Dortmund, γνωρίζουμε πολλούς από τους ίδιους ανθρώπους. Αυτό είναι όλο. ”

“ Θεωρώ πως είναι ένας εξαιρετικός προπονητής και ο αυριανός θα είναι πολύ δύσκολος. ”

Ανησυχία του Klopp για τους διεθνείς.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com