Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 3/3/2004 Πενήντα Red Ευρωπαϊκά παιχνίδια για Houllier (vid)

Σαν σήμερα: 3/3/2004 Πενήντα Red Ευρωπαϊκά παιχνίδια για Houllier (vid)

Τις 50 εμφανίσεις σε Ευρωπαϊκά παιχνίδια στον πάγκο των Reds ως 1ος manager, θα συμπλήρωνε σαν σήμερα ο Gerard Houllier, σε παιχνίδι του Κυπέλλου UEFA, με αντίπαλο την Levski Sofia στο Vassil Levski.

Οι Κόκκινοι έχοντας κερδίσει το πρώτο παιχνίδι στο Anfield με 2-0 μία εβδομάδα νωρίτερα, έπρεπε απλά να μην χάσουν για να περάσουν στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης. Έτσι μπήκαν ορεξάτοι στον μέτριο αγωνιστικό χώρο του Vassil Levski και πριν καταλάβουν οι γηπεδούχοι τι έγινε, οι Reds βρέθηκαν μπροστά με 2-0 πριν συμπληρωθεί καλά – καλά το πρώτο 10λεπτο!

Μόλις στο 6′ ο Steven Gerrard θα βρεθεί σε θέση βολής μέσα στην περιοχή των Βουλγάρων και αφού ντριπλάρει τον τερματοφύλακα της Levski Dimitar Ivankov, θα σημειώσει το 0-1 για τους Κόκκινους. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Harry Kewell θα τροφοδοτήσει τον Michael Owen, με τον Άγγλο διεθνή επιθετικό να σημειώνει το 0-2 (10′).

Το παιχνίδι είχε ουσιαστικά τελειώσει και η Βουλγαρική ομάδα, προσπάθησε να αντιδράσει για την «τιμή των όπλων». Και το κατάφερε αφού στο 27′ θα μειώσει σε 1-2 με τον  Georgi Ivanov και θα φέρει το παιχνίδι στα «ίσια» στο 40′ με τον Sasa Simonovic.

Η χαρά των γηπεδούχων δεν κράτησε πολύ αφού τρία λεπτά αργότερα ο Captain Fantastic Steven Gerrard έδωσε την ασίστ στον Didi Hamann, που σημείωσε το 2-3 για τους Reds (43′).

Το τελικό σκορ για τους Κόκκινους θα σημειώσει ο Sami Hyypia από ασίστ του Steven Gerrard στο 66′, δίνοντας έτσι εορταστικό χαρακτήρα στην συμπλήρωση 50 Ευρωπαϊκών εμφανίσεων του Gerard Houllier στον πάγκο των Reds, από την ημέρα που ανέλαβε μόνος την Ομάδα. Για τον δε Sami Hyypia, το παιχνίδι αυτό ήταν το υπ’ αριθμόν 250 του με την famous Red shirt.

Το παιχνίδι στο Levski Sofia εκείνο το βράδυ Τετάρτης παρακολούθησαν 40.281 θεατές και διαιτητής της συνάντησης ήταν ο Σουηδός P. Fröjdfeldt.

Παρακάτω μπορείτε να απολαύσετε φάσεις και τα γκολ από το παιχνίδι:

Σαν σήμερα: 3/3/2004 Πενήντα Red Ευρωπαϊκά παιχνίδια για Houllier
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com