Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Kabak: «Είμαι πολύ χαρούμενος που παίζω στη Liverpool»

Kabak: «Είμαι πολύ χαρούμενος που παίζω στη Liverpool»

Ο Ozan Kabak παραχώρησε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, μιλώντας για την μεταγραφή του στη Liverpool, την προσαρμογή του στην ομάδα, τον van Dijk, τον Jürgen Klopp και τον αυριανό αγώνα με την Chelsea.

Αρχικά μίλησε για τον Virgil van Dijk:

“ Τον συνάντηση και είναι ένας ωραίος τύπος. Μου έδωσε μεγάλη βοήθεια και πληροφορίες για το ποδόσφαιρο. Τώρα κάνει την αποθεραπεία του και ελπίζουμε να επιστρέψει σύντομα, για να μας βοηθήσει στον αγωνιστικό χώρο. ”

“ Φυσικά και ανυπομονώ να παίξω μαζί του στην άμυνα. Μου έδωσε ορισμένες συμβουλές για τον τρόπο άμυνας της Liverpool και την υψηλή τελευταία γραμμή που έχει η ομάδα. Είναι τα μικρά πράγματα που όμως σε βοηθούν, όταν αμύνεσαι. Είναι ένας έμπειρος τύπος και τα λόγια του, μου φάνηκαν πολύτιμα. ”

Για την προσαρμογή του στην ομάδα:

“ Πρώτα από όλα, είμαι πολύ χαρούμενος που παίζω σε ένα τόσο σπουδαίο σύλλογο, όπως είναι η Liverpool με τόσους καλούς παίκτες. Είμαι πολύ χαρούμενος και όλα πάνε καλά ως τώρα. Προσπαθώ ακόμα να προσαρμοστώ, αλλά όλοι ήταν πολύ καλοί και πολύ φιλικοί μαζί μου, οπότε αυτό κάνει πιο εύκολα τα πράγματα. Ορισμένοι παίκτες μιλούν και Γερμανικά, όπως οι Thiago, Bobby και Shaqiri και αυτό βοηθάει. ”

Πως του φαίνεται η Premier League:

“ Το επίπεδο της Premier League είναι πραγματικά πάρα πολύ υψηλό. Και το επίπεδο της Bundesliga ήταν πολύ υψηλό, αλλά θεωρώ πως η Premier League είναι πιο έντονη. Στα τελευταία τρία παιχνίδια, καταφέραμε να πάρουμε μόνο μία νίκη, καθώς συνέβησαν άτυχα πράγματα σε εμάς. Νομίζω όμως πως στα επόμενα παιχνίδια κάνουμε περισσότερες νίκες. ” Τόνισε ο Kabak.

Για τον Jürgen Klopp:

“ Δεν χρειάζεται να πω πόσο σπουδαίος άνθρωπος και προπονητής είναι ο Jürgen. Όλοι το γνωρίζουν. Είναι πολύ καλός μαζί μου και μου δίνει αυτοπεποίθηση με τα λόγια του και τις πράξεις του. Θα προσπαθήσω να δώσω τα πάντα, για να τον κάνω περήφανο. ”

Για τον αυριανό αγώνα με την Chelsea:

“ Είναι ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι για εμάς. Δυσκολευτήκαμε στα τελευταία παιχνίδια της Premier League, όμως κερδίσαμε το τελευταίο κόντρα στη Sheffield United και θέλουμε να κερδίσουμε και το επόμενο. Η Liverpool θέλει να κερδίζει όλα τα παιχνίδια, όμως η Chelsea βρίσκεται σε καλή φόρμα με τον νέο της προπονητή. Δεν έχει σημασία ποιος είναι ο αντίπαλος, είμαστε η Liverpool και πάμε πάντα για τη νίκη. ”

Για την ανάγκη εξόδου της ομάδας στο Champions League:

“ Η Liverpool πρέπει να παίζει κάθε χρόνο στο Champions League. Δεν θέλουμε να καθόμαστε στον καναπέ τις Τρίτες, βλέποντας το Champions League, θέλουμε να παίζουμε σε αυτό. Πρέπει να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι, για να τερματίσουμε σε θέση που οδηγεί στο Champions League. ”

O Ozan Kabak κοντρολάρει τη μπάλα στον αγώνα της Βουδαπέστης.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com