Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Κenny Dalglish: «O Ian St John ήταν ένα σύμβολο της Liverpool»

Κenny Dalglish: «O Ian St John ήταν ένα σύμβολο της Liverpool»

Τον δικό του αποχαιρετισμό προς τον εκλιπόντα Ian st John απηύθυνε σε χθεσινές του δηλώσεις ο έτερος θρύλος της Liverpool, Sir Kenny Dalglish.

O King Kenny παραχώρησε δηλώσεις στο site των Reds, μοιραζόμενος τα συναισθήματά του για την τέταρτη απώλεια σπουδαίου προσώπου της Liverpool το τελευταίο τετράμηνο (μετά τους Rey Clemence, Gerard Houllier και Gerry Marsden).

Πάμε να δούμε τις δηλώσεις αυτές:

«Νομίζω είναι σωστό να χρησιμοποιήσω τη λέξη ‘είδωλο’, και στέλνω τις προσευχές μου στη Betsy, τη σύζυγό του, και στην οικογένεια, και ελπίζω να ανταπεξέλθουν όσο καλύτερα γίνεται.»

«Ήταν σίγουρα, και το άξιζε, μία εμβληματική φιγούρα μέσα και γύρω από τη Liverpool Football Club, γιατί ήρθε στο ξεκίνημα κιόλας με τον Shanks και τον μεγάλο Υeatsey (Bill Shankly και Ron Yeats)

«Ξεκίνησε εκπληκτικά, με ένα hat-trick εναντίον της Everton στο Goodison Park στο Liverpool Senior Cup, οπότε νομίζω ότι μετά από αυτό θα έχαιρε θαυμασμού μέσα και γύρω από τη Liverpool.»

«Λόγω των όσων έκανε σε αυτές τις πρώτες μέρες, όπως και ο Shanks ειδικά, ο Saint και ο Big Yeatsey, το μεγάλο του φιλαράκι, λόγω όλων αυτών η ομάδα βρίσκεται εδώ πού βρίσκεται αυτή τη συγκεκριμένη στιγμή. Πρέπει να είμαστε αιώνια ευγνώμονες για όσα έκανε για την ποδοσφαιρική ομάδα.»

«Είμαι σίγουρος ότι η οικογένεια θα έχει τις δικές της ξεχωριστές αναμνήσεις μαζί του σχετικά με την προσωπική τους ζωή, οπότε είναι μία λυπηρή μέρα. Τα 82 (χρόνια) είναι μία φανταστική περίοδος, όμως εξακολουθεί να είναι μία λυπηρή μέρα.»

«Είμαι σίγουρος ότι γνώριζε ότι όταν ήταν εδώ, το club τον εκτίμησε και τον θαύμασε για όσα έκανε για μας.»

Ο King Kenny είπε δύο λόγια και για τη μυθική συνύπαρξη στην επίθεση στην ομάδα ανάμεσα στον St. John και τον Roger Hunt:

«Δεν ήταν κακή αυτή η συνεργασία, ήταν; (!)«

«Σκόραρε με μία εξαιρετική κεφαλιά στην παράταση (στον τελικό του 1965), και το FA Cup πηγαίνει μαζί με το γεγονός ότι κέρδισε δύο μετάλλια πρωταθλητή, αφότου προβιβάστηκε από τη Second Division με ρεκόρ πόντων.»

«Οπότε (άνθρωποι σαν τον St John) έκαναν ανθρώπους να σηκωθούν όρθιοι και να προσέξουν τη Liverpool, και γι’ αυτό το λόγο το club έχει κινηθεί ανοδικά. Όμως (το club) δε θα πήγαινε πουθενά χωρίς τη συνεισφορά ανθρώπων σαν τον Saint.»

Tέλος, ο Kenny Dalglish μίλησε και για τον άνθρωπο Ian St John:

«Ήταν ένας αστείος τύπος πού τού άρεσε πολύ να γελάει!»

«Ο Saint είχε πολλούς φίλους και όλοι τους θα έχουν χαρούμενες αναμνήσεις με αυτόν. Παρόλο πού είναι μία λυπηρή μέρα, όλοι θα θυμόμαστε τις χαρούμενες αναμνήσεις και τη διασκέδαση του να βρίσκεσαι μαζί του.»

«Θα τον θυμάμαι πάντα να χαχανίζει. Τον θυμάμαι με τον μεγάλο Yeatsey. Όταν αποσύρθηκαν από το ποδόσφαιρο, θα μπορούσαν να γίνουν κωμικοί στην τηλεόραση, όπως οι Μorecambe και Wise.»

«Ήταν πολύ αστείοι μαζί, και ο Saint γελούσε συχνά.»

O αποθανών Ian St John.
O αποθανών Ian St John.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com