Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Adrian: «Είμαι πάντα έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα»

Adrian: «Είμαι πάντα έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα»

Στην αγωνιστική δράση επέστρεψε ο Adrian το βράδυ της Κυριακής εναντίον της Sheffield United, καθώς υπερασπίστηκε την εστία της Liverpool για πρώτη φορά, μετά τον Οκτώβριο, κρατώντας μάλιστα και το μηδέν.

Ο τερματοφύλακας για την επιστροφή στις νίκες είπε:

“ Δουλεύουμε πολύ σκληρά. Τις τελευταίες εβδομάδες είχαμε μερικά άσχημα αποτελέσματα, όμως παραμείναμε ενωμένοι. ”

“ Δουλεύουμε σκληρότερα από πριν και δείξαμε πόσο δυνατό είναι το ρόστερ που έχουμε, το οποίο κατάφερε να επιστρέψει από μια δύσκολη συνθήκη. Ήταν πολύ σημαντικό που πήραμε τους τρεις βαθμούς και κρατήσαμε ανέπαφη την εστία μας. ”

“ Αυτή είναι η νοοτροπία που πρέπει να δείξουμε, όχι μόνο οι έμπειροι παίκτες, αλλά όλοι. Πρέπει να το δείξουμε αυτό και στους νεότερους. ”

“ Αυτή η σεζόν από την αρχή δεν ήταν εύκολη, όμως επιστρέψαμε και είμαστε ξανά εδώ. Πήραμε τους τρεις βαθμούς, τώρα ας ξεκουραστούμε και ας επικεντρωθούμε στον επόμενο αγώνα. ”

Για την δική του νοοτροπία πρόσθεσε:

“ Για να είμαι ειλικρινής, η νοοτροπία και ο χαρακτήρας μου, είναι πάντα ίδια από την στιγμή που υπέγραψα στην Liverpool. Πρέπει να είμαι έτοιμος ανά πάσα στιγμή και να βοηθώ την ομάδα, όσο περισσότερο μπορώ. ”

“ Ο προπονητής μου έδωσε την ευκαιρία και αυτή τη φορά, αυτό συνέβη επειδή ο Ali δεν αγωνίστηκε, λόγω του πατέρα του που έφυγε από τη ζωή. Αυτή ήταν η δική μου ευκαιρία. ”

“ Είμαι πολύ χαρούμενος, όχι μόνο για την ανέπαφη εστία μας, αλλά και για τους τρεις βαθμούς, καθώς και για την δουλειά που έκαναν τα παιδιά. ” Είπε ο Adrian.

Πως ήρθε το clean sheet:

“ Μεγάλη σημασία έχει η επικοινωνία μεταξύ του τερματοφύλακα και των αμυνόμενων, η οποία χτίζεται παιχνίδι με το παιχνίδι. ”

“ Όπως γνωρίζετε, έχουμε πολλούς τραυματισμούς στην αμυντική γραμμή. Τα παιδιά έκαναν μια εξαιρετική δουλειά, καθώς δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίζεις αυτούς τους επιθετικούς, οι οποίοι πηδάνε συνεχώς και διεκδικούν κάθε μπάλα. ”

“ Έκαναν μια εξαιρετική δουλειά, ο Nat και ο Ozan θα πρέπει να είναι περήφανοι. ”

Κράτησε ανέπαφη την εστία της η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com