Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Προς Βουδαπέστη το Liverpool – RB Leipzig

Προς Βουδαπέστη το Liverpool – RB Leipzig

O Trent στο παιχνίδι με τη Λειψία.

Η Liverpool σε οχτώ ημέρες από σήμερα θα αντιμετωπίσει ξανά την RB Leipzig για το δεύτερο σκέλος της φάσης των 16 του Uefa Champions League, με την αναμέτρηση να πραγματοποιείται όπως όλα δείχνουν, εκτός Anfield, λόγω των περιορισμών που έχει θέσει η Γερμανική Κυβέρνηση, ώστε να αποφευχθεί η διασπορά της βρετανικής μετάλλαξης του κορονοϊού.

Αν η ομάδα του Julian Nagelsmann ταξιδέψει στην Αγγλία και στη συνέχεια επιστρέψει στη Γερμανία, θα πρέπει να παραμείνει σε καραντίνα για δύο εβδομάδες και να αναβάλλει τα επόμενα δύο της παιχνίδια.

Για τον λόγο αυτό, η αλλαγή έδρας αποτελεί στην ουσία μονόδρομο και την δεδομένη στιγμή, το πιθανότερο σενάριο, είναι να πραγματοποιηθεί και ο επαναληπτικός στην Puskas Arena της Βουδαπέστης, όπως συνέβη και με το πρώτο σκέλος πριν από δύο εβδομάδες.

Από τις δύο ομάδες και από την UEFA είχαν εξεταστεί εννέα διαφορετικές έδρες σε έξι πόλεις, όπως τα γήπεδα των Feyenoord και Udinese, με την λύση της Ουγγαρίας νά φαίνεται να προκρίνεται ξανά.

Η τελική απόφαση αναμένεται να παρθεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Οι Reds είχαν επικρατήσει με 0-2 στο πρώτο σκέλος χάρη στα γκολ των Mo Salah και Sadio Mane, κάνοντας το πρώτο βήμα για τα προημιτελικά και θέλουν να σφραγίσουν το εισιτήριο τους την επόμενη εβδομάδα.

Η Liverpool νίκησε ήδη μια φορά στη Βουδαπέστη.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com