Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Η Real Madrid ενδιαφέρεται για τον Salah αλλά είναι δύσκολο να τον πάρει»

«Η Real Madrid ενδιαφέρεται για τον Salah αλλά είναι δύσκολο να τον πάρει»

Ο Mohamed Salah ενδιαφέρει την Real Madrid, σύμφωνα με τον πρώην πρόεδρο του συλλόγου, Ramon Calderon όμως είναι δύσκολο να τον κάνει δικό της, λόγω των οικονομικών απαιτήσεων που θα έχει η Liverpool σε μια πιθανή διάπραγματεύση.

Ο Αιγύπτιος επιθετικός διανύει την τέταρτη του χρονιά στους Reds και για μια ακόμη σεζόν αποδεικνύει την κλάση του σε Αγγλία και Ευρώπη, όντας ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, αλλά και της Premier League με 17 τέρματα.

Ο Calderon είπε στο ON Time Sports σχετικά με τον Mo:

“ Είναι ένας σπουδαίος παίκτης και ένας σκόρερ. Έχει βοηθήσει την Liverpool, δίνοντας τον καλύτερο του εαυτό και δεν νομίζω πως θα τον αφήσουν να φύγει. Αυτό είναι αναμενόμενο, αλλά ακόμη και αν το έκαναν, θα του επέτρεπαν να φύγει μόνο για πάρα πολλά χρήματα. ”

“ Ο Salah φυσικά και ενδιαφέρει την Real Madrid, όμως η Liverpool θα ζητήσει πολλά χρήματα και θα ήταν δύσκολο να ολοκληρωθεί μια τέτοια συμφωνία. ”

“ Ο Salah είναι ένας σπουδαίος παίκτης και με φανταστικές δυνατότητες. Κάθε ομάδα θα ήθελε να αποκτά τέτοια ταλέντα, όμως όσο αφορά την Real Madrid, δεν νομίζω πως έχει την οικονομική δυνατότητα να τον αποκτήσει. ” Δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρώην πρόεδρος τον Μαδριλένων.

Ο Mo Salah πανηγυρίζει το ένα από τα 3 γκολ του εναντίον της Leeds United.
Ο Mo Salah πανηγυρίζει το ένα από τα 3 γκολ του εναντίον της Leeds United.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com