Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Με Salah η προεπιλογή της Αιγύπτου για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Με Salah η προεπιλογή της Αιγύπτου για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο θα πραγματοποιηθούν το καλοκαίρι, όπως όλα δείχνουν και η ποδοσφαιρική εθνική ομάδα της Αιγύπτου συνυπολογίζει στα πλάνα της και τον Mohamed Salah, παρά το γεγονός πως δεν πάρει την σχετική άδεια από την Liverpool.

Από τον Φεβρουάριο του 2020 είχε προκύψει το θέμα συμμετοχής του Mo στους Ολυμπιακούς Αγώνες του περασμένου καλοκαιριού, οι οποίοι αναβλήθηκαν και τελικά θα πραγματοποιηθούν φέτος, λόγω της πανδημίας.

Σύμφωνα με τα νεότερα νέα, η Αίγυπτος φέρεται να έχει αποφασίσει να συμπεριλάβει στην προεπιλογή της και τον επιθετικό των Reds ως έναν από τους τρεις παίκτες άνω των 23 ετών.

Ο Shawky Gharib, προπονητής της U23 της Αιγύπτου δήλωσε στην τοπική τηλεόραση:

“ Η προεπιλογή της εθνικής ομάδας της Αιγύπτου θα έχει ως ηγέτες τους Mohamed Salah και Mohamed El-Shennawi, καθώς και έναν ακόμη τερματοφύλακα. ”

“ Ο Salah την δεδομένη στιγμή είναι ένας από τους σημαντικότερους παίκτες στον κόσμο, οπότε είναι φυσιολογικό να τον συμπεριλάβουμε στην προεπιλογή της Αιγύπτου για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. ”

“ Θα ξεκινήσουμε τις επίσημες συζητήσεις με την Liverpool, μετά τους αγώνες των εθνικών ομάδων του Μαρτίου. ”

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα ξεκινήσουν στο Τόκιο στις 23 Ιουλίου και αν τελικά λάβει μέρος ο Mo, θα χάσει ένα μέρος της καλοκαιρινής προετοιμασίας της Liverpool.

Η Αίγυπτος θέλει τον Salah στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com