Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Klopp μετά το διπλό στο Bramall Lane

Οι δηλώσεις του Klopp μετά το διπλό στο Bramall Lane

Η Liverpool επέστρεψε στις νίκες το βράδυ της Κυριακής, πραγματοποιώντας παράλληλα και μια καλή εμφάνιση και ο Jürgen Klopp είχε κάθε λόγο να είναι χαρούμενος στις δηλώσεις που παραχώρησε, μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Ο Γερμανός για το αποτέλεσμα είπε:

“ Είμαστε πολύ απογοητευμένοι, ήταν ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα. Έληξε μόνο 0-2, επειδή ήταν εξαιρετικός ο Ramsdale. ”

“ Δημιουργήσαμε τις ευκαιρίες μας, επειδή παίξαμε εξαιρετικό ποδόσφαιρου. ”

Για την απόδοση των Kabak και Phillips:

“ Έκαναν και οι δύο ένα σούπερ παιχνίδι. Δεν μπορείτε να καταλάβετε πόσο δύσκολο ήταν για εκείνους με όλες αυτές τις μεγάλες μπαλιές που είχαν να αντιμετωπίσουν, όμως έπαιξαν καλά. ”

“ Αμυνθήκαν και οι δύο πολύ καλά και όταν δεν το έκαναν σε ορισμένα στημένα, ο Adrian ήταν εκεί. ”

Για τον Adrian:

“ Ο Adrian απόψε έδειξε την μεγάλη του κλάση. Έχει έναν σούπερ χαρακτήρα και βγήκε μπροστά με μια τέτοια εμφάνιση. Η απόκρουση που έκανε στο πρώτο ημίχρονο ήταν εξαιρετική. ”

Τι μπορεί να αποκομίσει η ομάδα ενόψει της συνέχειας:

“ Πάνω κάτω τα πάντα, όμως το επόμενο μας παιχνίδι είναι κόντρα στην Chelsea και θα είναι πολύ δύσκολο. ”

“ Ο κόσμος μας έχει διαγράψει, όμως εμείς είμαστε εντάξει με αυτό. Είναι στο χέρι μας, να δείξουμε ότι είμαστε ακόμα εδώ. ”

Πως έφτασε στη νίκη η ομάδα του:

“ Το πλάνο μας ήταν να συνεχίσουμε καθόλη τη διάρκεια του αγώνα (την προσπάθεια μας) και να παίξουμε, όπως ακριβώς θέλουμε να παίζουμε.”

“ Στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει 3 γκολ και νομίζω, πως άλλα 3 θα μπορούσε να είχε σκοράρει μόνος του, ο Robbo! ”

“ Δεν μπορούμε να παλεύουμε, όπως κάνουν οι άλλες ομάδες και δεν μπορούμε απλά να καθόμαστε πίσω και να περιμένουμε να βγούμε στην αντεπίθεση. Πρέπει να κάνουμε επίθεση. ” Πρόσθεσε ο Klopp.

Για την βαθμολογική θέση της ομάδας του:

“ Με όλα αυτά τα προβλήματα που έχουμε, παραμένουμε μέσα στο κόλπο και στις προνομιούχες θέσεις, οπότε θα το παλέψουμε. ”

“ Δεν μπορούμε να μπούμε στο Champions League, αν δεν έχουμε τα απαραίτητα αποτελέσματα. ”

Για τον σκόρερ, Curtis Jones:

“ Είναι ένας κορυφαίος παίκτης και για αυτόν τον λόγο παίζει. Πρέπει να συμμετέχει περισσότερο στις προσπάθειες για γκολ, αυτό είναι ξεκάθαρο. ”

“ Υπάρχουν πάντα περιθώρια βελτίωσης, όμως ήταν καλό που τον είδαμε να συμμετέχει στις ευκαιρίες απόψε. ”

“ Ο Curtis έχει πολλά ακόμη να δώσει. Οι δυνατότητες του είναι εξαιρετικές. Στην ανάλυση που κάναμε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, του εξηγήσαμε πως πρέπει να συμμετέχει περισσότερο στις καθοριστικές στιγμές και το έκανε. ”

Για την απουσία των Jota και Fabinho:

“ Ο Diogo ήταν μαζί μας στο ξενοδοχείο, όμως αρρώστησε κατά τη διάρκεια της νύχτας. Νομίζω πως θα είναι έτοιμος για τον αγώνα της Πέμπτης. ”

“ Ο Fabinho έχει κάνει ήδη δύο προπονήσεις με την ομάδα. ”

Αν θα υπάρξουν επιστροφές την Πέμπτη:

“ Οι Ali και Fabinho σίγουρα θα επιστρέψουν. Όσο για τον Diogo, έπρεπε να τον στείλουμε σπίτι από το ξενοδοχείο, οπότε τώρα θα δούμε πως θα αντιδράσει. ”

“ Προπονήθηκε με την ομάδα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και έδειξε να είναι σε καλή κατάσταση. Νομίζω πως θα είναι έτοιμος. ”

Για την αντίδραση που έβγαλαν οι παίκτες του:

“ Δεν είχα ποτέ αμφιβολία για το ομαδικό πνεύμα αυτής της ομάδας. Είχαμε ακόμη μια ξεχωριστή εβδομάδα και ήταν μια ωραία πινελιά από τον Curtis [που αφιέρωσε το γκολ του στον Alisson]. Προσπαθήσαμε να κάνουμε πάντα για τον Ali. ”

Διπλό στο Sheffield για την Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com