Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Επέστρεψε στις νίκες με Curtis και Bobby!

Επέστρεψε στις νίκες με Curtis και Bobby!

O Curtis Jones λίγο μετά την επίτευξη του γκολ του.

Επιτέλους νίκη για την Liverpool! Οι Reds επικράτησαν με 0-2 επί της Sheffield και πέτυχαν την πρώτη τους νίκη μέσα στον Φεβρουάριο, στην τελευταία ημέρα του μήνα, μειώνοντας στους 2 βαθμούς από την τέταρτη θέση!

Για την ομάδα του Klopp σκόραραν οι Curtis Jones και Kean Bryan με αυτογκόλ.

Οι Reds έφτασαν τα 7.000 γκολ στην πρώτη κατηγορία του Αγγλικού ποδοσφαίρου, ενώ κράτησαν και ανέπαφη την εστία τους, με δύο καθαρόαιμους κεντρικούς αμυντικούς να αγωνίζονται στο κέντρο της άμυνας.

Α’ Ημίχρονο: Με τον Adrian κάτω από τα δοκάρια και τους Kabak και Phillips στο κέντρο της άμυνας παρατάχθηκαν οι Reds κόντρα στη Sheffield United. Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα άνηκε στους γηπεδούχους, με τον Adrian να αποκρούει την κεφαλιά του McGoldrick στο 5′. Η απάντηση των Reds ήρθε στο 11′ με τετ α τετ του Firmino, το οποίο τελικά απέκρουσε ο Ramsdale. Ο Bobby βρέθηκε σε πολύ καλή θέση, όμως το πλασέ δεν ήταν αρκετό, για να έρθει το γκολ. Στο 27′ ο Curtis Jones έλαβε την μπάλα μέσα στην περιοχή σε καλή θέση, όμως δεν μπόρεσε να σουτάρει. Μεγάλη ευκαιρία είχαν και στο 31′ οι Reds με τον Salah, όταν το αριστερό πλασέ του Αιγύπτιου σταμάτησε ο Ramsdale, όπως έκανε και με το αριστερό σουτ του Trent στο 33′. Καλή ευκαιρία είχε η Liverpool και στο 39′ με το εκτός περιοχής σουτ του Wijnaldum, το οποίο απέκρουσε ο Ramsdale, με τον Firmino να μην μπορεί στη συνέχεια της φάσης να σκοράρει με το rebound.

Β’ Ημίχρονο: Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τους Reds, αφού πήραν προβάδισμα στο 49′ με τον Curtis Jones, στην πρώτη τους τελική στο δεύτερο μέρος! Ο Trent πρόλαβε και γύρισε πριν περάσει η μπάλα τη γραμμή και ο Curtis έστειλε με δεξί σουτ την μπάλα στα δίχτυα του Ramsdale για το 0-1. Ο ίδιος παίκτης απείλησε με κεφαλιά στο 52′, την οποία όμως μπόρεσε να μπλοκάρει ο keeper των γηπεδούχων. Καλή στιγμή είχε και στο 55′ η ομάδα του Klopp με αριστερό πλασέ του Alexander-Arnold. Οι Blades από την πλευρά τους, έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον McBurnie στο 57′, για να ισοφαρίσουν σε 1-1, με την κεφαλιά του επιθετικού να φεύγει ελάχιστα άουτ. Οι Blades δεν μπόρεσαν να βρουν το γκολ, ούτε με το μακρινό σουτ του Fleck και τελικά η Liverpool ήταν εκείνη που σκόραρε το επόμενο γκολ της αναμέτρησης, με τον Bobby Firmino! Ο Βραζιλιάνος χειρίστηκε εξαιρετικά την μπάλα, άλλαξε με τον Jones και τον Mane, μπήκε στην περιοχή και νίκησε τον Ramsdale με δεξί σουτ, το οποίο κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα (το γκολ χρεώθηκε αργότερα ως αυτογκόλ του Bryan). Η προσπάθεια του Robertson στο 75′ έφυγε αρκετά ψηλά και δευτερόλεπτα αργότερα, ο Thiago Alcantara παραχώρησε την θέση του στον James Milner. Ο Robbo δεν μπόρεσε να σκοράρει ούτε στο 78′ και στο 80′ έγινε δημιουργός από εκτελεστής, για να δώσει πολύ καλή τελική πάσα στον Salah, η οποία όμως δεν έγινε γκολ. Αμέσως μετά τη χαμένη ευκαιρία, η Liverpool έκανε την δεύτερη της αλλαγή, αφού ο Naby Keita αντικατέστησε τον σκόρερ, Curtis Jones. Η ομάδα του Wilder προσπάθησε να μειώσει με τον Burke στις καθυστερήσεις, όμως ο Adrian τον σταμάτησε.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Sheffield United: Ramsdale, Stevens, Bryan, Jagielka (Osborn 56′), Ampadu, Baldock, Norwood, Fleck, Lundstram, McGoldrick (Burke 56′), McBurnie

Έμειναν στον πάγκο: Foderingham, Lowe, Maguire, Ndiaye, Sharp, Mousset, Brewster

Liverpool: Adrian, Alexander-Arnold, Phillips, Kabak, Robertson, Wijnaldum, Thiago (Milner 76′), Jones (Keita 80′), Salah, Mane, Firmino

Έμειναν στον πάγκο: Ojrzynski, Hughes, R.Williams, N.Williams, Shaqiri, Oxlade-Chamberlain, Origi

Επόμενος αγώνας για τους Reds το βράδυ της Πέμπτης εναντίον της Chelsea στο Anfield.

Ο Bobby Firmino πανηγυρίζει το 0-2.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com