Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 28/2/2010 Δύσκολη νίκη επί Blackburn Rovers (vid)

Σαν σήμερα: 28/2/2010 Δύσκολη νίκη επί Blackburn Rovers (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Rafa Benitez θα κερδίσουν την Blackburn Rovers στο Anfield για το πρωτάθλημα, με τη νίκη να έρχεται μετά από δύσκολο παιχνίδι.

Σε μία πολύ ιδιαίτερη χρονιά για τους Κόκκινους, όπου προσπαθούσαν να εξασφαλίσουν την έξοδό τους στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης χρονιάς, η Blackburn Rovers ήταν ένα από τα εμπόδια που έπρεπε να ξεπεράσουν για να συνεχίσουν το κυνήγι του στόχου τους.

Οι Reds ευτύχησαν να προηγηθούν στο 20′ με τον Steven Gerrard από ασίστ του Yossi Benayoun. Στο 39′ ο Fábio Aurélio θα δώσει την θέση του στον Emiliano Insúa, λόγω τραυματισμού, με τον Βραζιλιάνο αριστερό αμυντικό μέσο να πραγματοποιεί την 110η και τελευταία του εμφάνιση με την Κόκκινη φανέλα (στην 1η του θητεία στους Reds) καθώς ο τραυματισμός του αποδείχθηκε σοβαρός κι έχασε το υπόλοιπο της χρονιάς.

Στο επόμενο λεπτό (40′) τα «Ρόδα» θα ισοφαρίσουν με τον Keith Andrews, για να ανακτήσουν το προβάδισμα οι Κόκκινοι στο 44′ με τον Fernando Torres από ασίστ του Maxi Rodriguez.

Το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο κύλησε όπως το πρώτο χωρίς όμως να σημειωθεί κάποιο τέρμα, με τους Reds να εξασφαλίζουν τους 3 βαθμούς της νίκης και να βρίσκονται στην 6η θέση με 1 βαθμό λιγότερο από τις Tottenham και Manchester City, που ήταν επίσης διεκδικήτριες της 4ης προνομιούχου θέσης.

Το παιχνίδι στο Anfield εκείνο το μεσημέρι Κυριακής παρακολούθησαν 42.795 θεατές και διαιτητής της συνάντησης ήταν ο A. G. Wiley.

Στο 14′:03″ του παρακάτω video μπορείτε να παρακολουθήσετε το γκολ των Reds. Σε περίπτωση που δεν σας ανοίγει το link, μπορείτε να τα δείτε εδώ.

Σαν σήμερα: 28/2/2010 Δύσκολη νίκη επί Blackburn Rovers
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com