Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Σκέφτηκα να χρησιμοποιήσω Trent και Robbo στο κέντρο της άμυνας»

Klopp: «Σκέφτηκα να χρησιμοποιήσω Trent και Robbo στο κέντρο της άμυνας»

Πολλά προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζει η φετινή Liverpool, γεγονός που οδήγησε τον Jürgen Klopp να σκεφτεί το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσει τους Trent Alexander-Arnold και Andrew Robertson στο κέντρο της άμυνας, όπως παραδέχθηκε ο ίδιος.

Η σχετική ερώτηση έγινε στον Γερμανό, για να δώσει εκείνος την εξής απάντηση:

“ Το είχα σκεφτεί μια ή δύο φορές, αλλά τελικά δεν το έκανα. ”

“ Το πρόβλημα είναι πως όταν χάνεις τους κεντρικούς αμυντικούς που χρησιμοποιείς συνήθως, αυτό αλλάζεις ολόκληρη την δομή του παιχνιδιού σου. Αλλάζεις τα πάντα, αλλάζεις την ανάπτυξη, το σύστημα, το πως προστατεύεις την ομάδα, τα πάντα. ”

“ Οπότε πρέπει να χτίσεις την ομάδα, πάνω σε αυτή τη θέση και στον τρόπο που αμύνεσαι και αυτό αλλάζει ανάλογα τους παίκτες που αγωνίζονται. ”

“ Είναι μια θέση, στην οποία πρέπει να κάνουμε συνέχεια αλλαγές. Το άλλο πράγματα που είναι σταθερό, είναι ο τρόπος που παίζουν και αποδίδουν τα ακραία μας μπακ. ”

“ Οπότε, αν τους αλλάζαμε και εκείνους, τότε θα αλλάζαμε και την δομή των άκρων μας, οπότε αυτό θα αποτελούσε μια διπλή αλλαγή. ”

“ Αυτός είναι, κατά πάσα πιθανότητα, ο λόγος που δεν το κάναμε. ” Εξήγησε ο Klopp.

Οι δύο βασικοί ακραίοι οπισθοφύλακες της Liverpool αναμένεται να ξεκινήσουν βασικοί στον αποψινό αγώνα του Bramall Lane.

Δεν χάνει αγώνα ο Andrew Robertson.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com