Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Sheffield United – Liverpool (preview)

Sheffield United – Liverpool (preview)

Στην δράση της Premier League επιστρέφει η Liverpool το βράδυ της Κυριακής στις 21:15 ώρα Ελλάδος, καθώς αντιμετωπίζει την Sheffield United στο Bramall Lane για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι Reds ηττήθηκαν εντός έδρας από την Everton το περασμένο Σάββατο και θέλουν να βάλουν ένα οριστικό τέλος στο σερί ηττών και να πλησιάσουν την πρώτη τετράδα της βαθμολογίας.

Οι πρωταθλητές θα έχουν ξανά στη διάθεση τους τον Diogo Jota, μετά από 2.5 μήνες και ελπίζουν πως ο Πορτογάλος θα επιστρέψει σε καλή κατάσταση και έτοιμος να τους δώσει επιθετικές λύσεις.

Η ομάδα του Jürgen Klopp ενδέχεται να δει και τον James Milner να αποτελεί μέλος της αποστολής, όμως δύσκολα θα συμβεί το ίδιο και με τον Fabinho, ο οποίος απουσιάζει τις τελευταίες εβδομάδες με μυϊκό πρόβλημα.

Η Liverpool δεν έχει αποφασίσει, αν θα ξεκινήσει ο Alisson Becker, του οποίου ο πατέρας έχασε με τραγικό τρόπο την ζωή του τις προηγούμενες μέρες ή αν θα πάρει φανέλα βασικού ο Kelleher, όπως συνέβη και στον εντός έδρας αγώνα με την Brighton.

Όσο αφορά τον Jordan Henderson, ο αρχηγός τραυματίστηκε στους προσαγωγούς στην ήττα από την Everton και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση την εβδομάδα που μας πέρασε, κάτι που σημαίνει πως θα απουσιάσει για τις επόμενες εβδομάδες.

Πολλές αλλαγές δεν αναμένεται να δούμε στο αρχικό σχήμα των Reds, με τον Nat Phillips να αποτελεί το φαβορί, για να ξεκινήσει στο κέντρο της Κόκκινης άμυνας μαζί με τον Ozan Kabak.

Η αντίπαλος της Liverpool, Sheffield United βρίσκεται σταθερά στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με μόλις 11 βαθμούς μετά από 25 αγωνιστικές.

Το σύνολο του Chris Wilder πραγματοποιεί στην καλύτερη μέτριες εμφανίσεις από την αρχή της σεζόν, έχει σκοράρει μόνο 15 γκολ και δύσκολα θα μπορέσει να παραμείνει στην κατηγορία.

Προέρχεται από τρεις συνεχόμενες ήττες στην Premier League, έχοντας σκοράρει μόνο ένα γκολ σε αυτά τα τρία παιχνίδια, εναντίον της Chelsea.

Ο Wilder δεν μπορεί να υπολογίζει τους Jayden Bogle και Chris Basham για τις επόμενες εβδομάδες, ενώ εκτός παραμένουν και οι John Egan, Jack O’Connell, Sander Berge, Jack Robinson και Lys Mousset.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Jonathan Moss.

Στον αγώνα του πρώτου γύρου, οι Reds είχαν επικρατήσει 2-1 με ανατροπή.

Στατιστικά στοιχεία: 

  • Η Liverpool έχει τέσσερις συνεχόμενες νίκες κόντρα στην Sheffield United
  • Από το 1922 έχει να ηττηθεί δύο συνεχόμενες φορές στην έδρα της η Sheffield από την Liverpool
  • Οι Reds κινδυνέουν να υποστούν πέμπτη διαδοχική ήττα για πρώτη φορά από το 1953.
  • Η ομάδα του Jürgen Klopp χρειάζεται δύο γκολ, για να φτάσουν τα 7.000 στην πρώτη κατηγορία.
  • Μόνο η Sheffield United έχει υποστεί 20 ήττες στις πρώτες 25 αγωνιστικές στην ιστορία της Premier League.
  • Χωρίς clean sheet για επτά συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια η Liverpool.
  • Μόλις ένα φετινό clean sheet για τους Blades.
Στο Bramall Lane με στόχο το διπλό οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com