Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Gundogan αναλύει τις διαφορές του Klopp με τον Guardiola

Ο Gundogan αναλύει τις διαφορές του Klopp με τον Guardiola

Ο μέσος της Manchester City, Ilkay Gundogan δήλωσε πως ο Pep Guardiola είναι ο καλύτερος προπονητής, με τον οποίον έχει συνεργαστεί και ανέλυσε τις διαφορές του Καταλανού με τον Jürgen Klopp.

Ο παίκτης των Cityzens ρωτήθηκε από το Sky Sports αν ο Guardiola είναι ο καλύτερος προπονητής που είχε ποτέ:

“ Αυτό είναι αλήθεια. ”

“ Είναι πιο εύκολο για εμένα, να καταγράψω ανάμεσα τους (Guardiola και Klopp), γιατί πιστεύω πως ο Pep από πλευράς τακτικής είναι ο καλύτερος που έχω δει, για να είμαι ειλικρινής. Αυτό έχω ακούσει και από άλλους πρώην ποδοσφαιριστές τους. ”

“ Ο τρόπος, με τον οποίο κοιτάζει όλες τις λεπτομέρειες του αγώνα, είναι απλά απίστευτος και προσπαθεί να το μεταφέρει αυτό στον αγωνιστικό χώρο. ”

“ Έπειτα πάμε στον Klopp, ο Jürgen ως χαρακτήρας είναι κάποιος προπονητής, για τον οποίο τα δίνεις όλα για εκείνον, όταν μπαίνεις στο γήπεδο και είσαι έτοιμος να θυσιάσεις τα πάντα για εκείνον. ”

“ Έχει αυτή την δύναμη, με τον τρόπο που σου μιλάει, να σου δίνει τις κατάλληλες λέξεις πριν μπεις στον αγώνα. Οπότε, απλά πηγαίνεις στον αγωνιστικό χώρο και πεθαίνεις για εκείνον. ” Σημείωσε ο Gundogan.

“ Είναι δύσκολο να πω ποιος είναι καλύτερος. Εγώ, προσωπικά νιώθω ευλογημένος που έχω δουλέψει και με τους δύο. Είμαι ευγνώμων για αυτό. ”

Klopp και Guardiola στο Anfield.
Klopp και Guardiola στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com