Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Robertson για την επιστροφή του Jota

Ο Robertson για την επιστροφή του Jota

Ο Andrew Robertson παραχώρησε νέα συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, μιλώντας και για την επιστροφή του Diogo Jota, η οποία αναμένεται να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της στα παιχνίδια που απομένουν.

Ο Robbo είπε αναφορικά με την επιστροφή του Πορτογάλου:

“ Η τελευταία εβδομάδα ήταν δύσκολη για πολλούς λόγους, όμως η επιστροφή του Diogo έβαλε ένα χαμόγελο στα χείλη όλων μας. Πραγματικά πέταγε, μέχρι τον τραυματισμό του και είχε κάνει αισθητή την παρουσία του στην ομάδα. Ήταν μια νέα μεταγραφή, η οποία σκόραρε, μοίραζε ασίστ και έκανε την δουλειά. ”

“ Οπότε, είναι ωραίο που τον έχουμε πίσω. Έμεινε εκτός για ένα πολύ μεγάλο διάστημα, όμως δείχνει πολύ καλός στις προπονήσεις και σε καλή κατάσταση. Είμαι σίγουρος πως σκοπεύει να πάρει πίσω τον χρόνο που έχασε. ”

“ Είναι καλό να έχουμε και την δική του επιλογή, είναι σπουδαίο να επιστρέφει και καλό για εμάς να τον εμάς να τον έχουμε ξανά διαθέσιμο στις αποστολές μας. ”

“ Εννοείται πως έχει φέρει μια επιπλέον ποιότητα στις προπονήσεις, ελπίζουμε αυτό να συνεχιστεί και να σκοράρει μερικά γκολ, όπως έκανε στην αρχή της σεζόν, γιατί όπως είπε και πριν, ήταν τεράστια η επιρροή του στην ομάδα. ” Τόνισε ο Robertson.

Ο Diogo Jota είναι πολύτιμος για την Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com