Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Θα είναι μεγάλο επίτευγμα η είσοδος την τετράδα»

Klopp: «Θα είναι μεγάλο επίτευγμα η είσοδος την τετράδα»

Δύο στόχοι έχουν μείνει στη Liverpool για την φετινή σεζόν, ο ένας εκ των οποίων είναι η είσοδος στην πρώτη τετράδα και η έξοδος στο Uefa Champions League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Σύμφωνα με τον Jürgen Klopp, θα ήταν μεγάλο επίτευγμα το να καταφέρει η ομάδα να τερματίσει μέσα στην τετράδα της φετινής Premier League.

Ο Jürgen κλήθηκε να μιλήσει για τον στόχο της τετράδας που έχουν θέσει οι Reds:

“ Ναι, θα είναι απολύτως μεγάλο επίτευγμα το να τερματίσουμε στην πρώτη τετράδα. ”

“ Μπορείτε να δείτε ποιοι είναι οι συν διεκδικητές. Κοιτάξτε, δεν έχει να κάνει με το πως μπορούμε να παίξουμε. ”

“ Στον αγώνα με την Leicester χάσαμε, όμως η εμφάνιση που κάναμε, ήταν για ομάδα που συνήθως κερδίζει. Σημασία έχει τι μπορούμε να βγάλουμε στον αγωνιστικό χώρο. Όλα έχουν να κάνουν με τα αποτελέσματα. Ο βαθμολογικός πίνακας δεν λέει ψέματα και δεν το κάνει ποτέ. Είμαστε όμως εντελώς εντάξει με αυτό. ”

“ Γνωρίζουμε πως από άποψη βαθμών δεν είμαστε μακριά, όμως από άποψη αποτελεσμάτων είμαστε. Αυτό είναι που θα προσπαθήσουμε να αλλάξουμε. Για πολλούς και διάφορους λόγους, είναι μια δύσκολη σεζόν για εμάς, όμως εξακολουθούμε να προσπαθούμε να λύνουμε τα προβλήματα μας. ”

“ Προσπαθούμε με όλα όσα έχουμε, αλλά εκεί που λύνουμε ένα πρόβλημα, προκύπτει ένα άλλο. Έτσι είναι. ” Είπε ο Klopp.

“ Για αυτόν τον λόγο, δεν πηγαίνουν τέλεια τα πράγματα. Αυτή είναι η περίπτωση μας, ενώ οι άλλες ομάδες έχουν μεγάλα περιθώρια βελτίωσης. Για την City δεν χρειάζεται να μιλήσουμε. Κοντά μας είναι η United, η Chelsea, η Leicester και η West Ham. ”

“ Η Tottenham έχει προβλήματα παρόμοια με τα δικά μας, όπως και η Arsenal. ”

“ Τώρα εμείς πρέπει να σκεφτούμε την Sheffield United. Αν μπορέσουμε να την κερδίσουμε, θα φτάσουμε ένα βήμα πιο κοντά και στη συνέχεια έρχεται η Chelsea. Θα είναι ένα καλό παιχνίδι ποδοσφαίρου. ”

“ Με όλα αυτά τα πράγματα που συμβαίνουν, αν στο τέλος τα καταφέρουμε, ναι, θα είναι μεγάλο επίτευγμα. ”

Συνεχίζουν την προσπάθεια τους οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com