Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για Sheffield, Alisson, Jota και Henderson

Ο Klopp για Sheffield, Alisson, Jota και Henderson

Ο Jürgen Klopp μιλώντας στη συνέντευξη τύπου ενόψει της Κυριακάτικης αναμέτρησης με την Sheffield United αναφέρθηκε στον Alisson που θρηνεί για τον χαμό του πατέρα του, στον μεθαυριανό αγώνα, στον Jota που επιστρέφει και στον αρχηγό που υποβλήθηκε σε επέμβαση.

Ο Γερμανός ρωτήθηκε πρώτα για την κατάσταση του Alisson:

“ Δεν έχω κάτι να πω πάνω σε αυτό. Δεν είναι ώρα τώρα να μιλήσουμε για αυτό το θέμα. ”

“ Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα, αν θα αγωνιστεί την Κυριακή. ”

Για τον Henderson πρόσθεσε:

“ Έχουμε τόσους παίκτες τραυματίες, οι οποίοι είναι ηγέτες, Virgil, Milly, Joe, Joel, έχουν όλοι επιρροή στο παιχνίδι. ”

“ Δεν ξέρω πότε θα μπορούσε να επιστρέψει και είναι το καλύτερο σενάριο επιστροφής. Δεν θα επιστρέψει γρήγορα, αλλά υπάρχει πιθανότητα να παίξει μερικά ακόμη παιχνίδια μέσα σε αυτή τη σεζόν. Θα δούμε. ”

Για τον στόχο που έχει η ομάδα να μπει στην τετράδα:

“ Αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση για εμάς. Δεν πρέπει να μιλάμε πολύ για αυτό, αλλά να κερδίσουμε όσα περισσότερα παιχνίδια μπορούμε. Φυσικά όμως και αποτελεί μια πρόκληση για εμάς. ”

Για την επιστροφή των Jota και Fabinho:

“ Ο Diogo προπονήθηκε κανονικά τις δύο τελευταίες μέρες και δείχνει σε καλή κατάσταση. Ήταν όμως εκτός για ένα πολύ μεγάλο διάστημα. ”

“ Ο Fab δεν έχει προπονηθεί ακόμα με την ομάδα. Αυτό θα μπορούσε όμως να συμβεί αύριο και το ίδιο ισχύει και με τον Milner. Αυτό είναι όλο. ” Είπε ο Klopp.

Για την Sheffield United, η οποία κινδυνεύει να υποβιβαστεί:

“ Έχω βιώσει μια παρόμοια κατάσταση με την Mainz. Κανείς δεν σκεφτόταν το ενδεχόμενο να με αντικαταστήσει, μέχρι που υποβιβαστήκαμε. Η Sheffield έχει μια ευκαιρία παραμονής στην κατηγορία και σίγουρα δεν αμφιβάλλει για την ποιότητα του Chris Wilder. ”

Για το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα, μετά τις συνεχόμενες ήττες:

“ ατμόσφαιρα είναι σωστή. Είναι κατάλληλο, όπως θα έπρεπε. Δεν είναι το καλύτερο, αλλά είναι όλα καλά. Όλοι συμφωνούμε για το τι πρέπει να κάνουμε. ”

“ Είχαμε και καλές στιγμές και επίσης έχουμε περάσει πολύ δύσκολα σε αυτήν την ομάδα, αλλά πρέπει να δείξουμε το πραγματικό σας πρόσωπο Δουλεύουμε σκληρά. ”

“ Δεν είναι τόσο εύκολο όταν όλα δεν κάνουν κλικ, αλλά είμαι υπεύθυνος για την ατμόσφαιρα και τη διάθεση και είμαι σε καλή διάθεση. Δεν είμαι χαρούμενος, αλλά είναι μια τεράστια πρόκληση και το αντιμετωπίζω με θετικό τρόπο. Βλέπω πολλά υποσχόμενα πράγματα στις εμφανίσεις μας. ”

“ Προσπαθούμε να επηρεάσουμε τα πράγματα όσο μπορούμε και να αποδεχόμαστε τα δεδομένα. Έχουμε μια θετική ατμόσφαιρα. ”

Ρωτήθηκε αν η ομάδα αισθάνεται έξτρα πίεση στο Anfield:

“ Δεν αισθανόμαστε κάποια πίεση στο Anfield, ακόμη και όταν χάνουμε και δεν τρέμουμε στην έδρα μας. ”

Για τον Κυριακάτικο αγώνα με την Sheffield:

“ Τώρα, αυτό είναι το παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας. Θα προσεγγίσουμε με τον ίδιο τρόπο και αυτό το παιχνίδι, ακόμη και αν είναι εκτός έδρας. ”

“ Η Sheffield είναι μια καλή ομάδα, η οποία έκανε ένα δύσκολο ξεκίνημα. Παραμένουν όμως αισιόδοξοι και θα παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις. ”

Για την πιθανή επιστροφή του κόσμου τον Μάιο:

“ Πραγματικά θα πετάω, όταν βρισκόμαστε κοντά στην επιστροφή του κόσμου. Δεν βλέπω όμως να είναι πιθανό να πανηγυρίσουμε με χιλιάδες κόσμο στους δρόμους και απλά δεν το σκεφτόμαστε αυτό την δεδομένη στιγμή. ”

Ξανά για τον Jota:

“ Είναι κάτι θετικό. Ο Diogo επιστρέφει μετά από ένα πολύ μεγάλο διάστημα. Ο τρόπος που επέστρεψε στην προπόνηση είναι πολύ θετικός, οπότε πρέπει απλώς να πάρουμε μια απόφαση για το τι έχει νόημα γι ‘αυτόν. Πρέπει να επικεντρωθεί στην προπόνηση και να μπορεί να το απολαύσει. ”

“ Το σίγουρο είναι πως θα βεβαιωθούμε, πως θα είμαστε έτοιμοι για την Κυριακή. ”

Για την σχέση του με τον Chris Wilder:

“ Είναι η ίδια που έχω και με όλους τους υπόλοιπους προπονητές της Premier League. Δεν υπάρχει καμία επαφή μεταξύ μας, μέχρι τον αγώνα. ”

Πολύτιμος για τους Reds ο Diogo Jota.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com