Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Και η Milan έχει βάλει στο μάτι τον Gini Wijnaldum»

«Και η Milan έχει βάλει στο μάτι τον Gini Wijnaldum»

Η μη οριστικοποίηση της ομάδας στην οποία θα αγωνίζεται του χρόνου ο Gini Wijnaldum έχει αρχίσει να κουράζει, το ρεπορτάζ όμως συνεχίζεται.

Με τον Ολλανδό να μην έχει πάρει (ή να έχει πάρει αλλά να μην έχει ανακοινώσει) την απόφασή του και τη Barcelona να περιμένει προ πολλού στη γωνία, χθες ανέκυψε και η φήμη περί ενδιαφέροντος της PSG για τις υπηρεσίες του, όπως σας μεταφέραμε.

Το μεταγραφικό ρεπορτάζ συνεχίστηκε με τον ισχυρισμό ότι και η AC Milan ενδιαφέρεται για τον μέσο της Liverpool, με το μάτι του θρύλου των Rossoneri, Paolo Maldini, να τον έχει πιάσει.

Δημοσιογραφικά, το θέμα ξεκίνησε από το Sempre Milan, το οποίο επικαλούμενο ως αρχική πηγή το MilanLive, ισχυρίζεται ότι ενδεχομένως η ιταλική ομάδα θα κάνει κίνηση για τον παίκτη.

Το σχετικό άρθρο αναφέρει:

«Οι Rossoneri αναζητούν ποιοτικές ενισχύσεις ενόψει της δυνητικής επιστροφής τους στο Champions League, και ο Paolo Maldini έχει δείξει ότι παρακολουθεί τις περιπτώσεις παικτών πού λήγουν τα συμβόλαιά τους, όπως ο Florian Thauvin για παράδειγμα.»

«Ο Wijnaldum είναι ένα από τα ονόματα στα οποία ο Maldini ‘κρατάει ένα μάτι’, και φαίνεται ότι ο μέσος της Liverpool έχει αποφασίσει να μην ανανεώσει.»

O Gini Wijnaldum.
O Gini Wijnaldum.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com