Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 25/2/2009 Νίκη επί Real Madrid και 1ο βήμα για τους 8 (vids)

Σαν σήμερα: 25/2/2009 Νίκη επί Real Madrid και 1ο βήμα για τους 8 (vids)

Σαν σήμερα οι Reds του Rafa Benitez θα αλώσουν το Santiago Bernabeu κερδίζοντας την Real Madrid και θα κάνουν σημαντικό βήμα για τους 8 του Champions League.

Οι Κόκκινοι εφαρμόζοντας άριστα την τακτική του Rafa Benitez σε όλο το παιχνίδι, δεν κινδύνεψαν σε κανένα σημείο της συνάντησης και απείλησαν τον Iker Casillas σε αρκετές περιπτώσεις. Ευτύχησαν δε να μετουσιώσουν τις προσπάθειές τους για γκολ στο 82′ όταν σε εκτέλεση φάουλ από τον Fabio Aurelio, ο Yossi Benayoun με κεφαλιά που θα ζήλευε και σέντερ φορ, εκτέλεσε τον Iker Casillas γράφοντας το τελικό 0-1 για τους Reds.

Με τη νίκη τους αυτή οι Κόκκινοι, έφυγαν από την Μαδρίτη με ένα σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στους 8 της διοργάνωσης. Αξίζει να αναφερθεί ότι οι Red fans έδωσαν βροντερό παρών στις κερκίδες του Santiago Bernabeu, εντυπωσιάζοντας το κοινό της Ισπανικής ομάδας, το οποίο τους χειροκρότησε για την υποστήριξη στην ομάδα τους, στο τέλος της συνάντησης!

Το παιχνίδι της Μαδρίτης εκείνο το βράδυ Τετάρτης παρακολούθησαν 71.579 θεατές, ανάμεσά τους και 11 μέλη της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων Liverpool. Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο Ιταλός R. Rosetti.

Στα παρακάτω 2 video μπορείτε να παρακολουθήσετε φάσεις και το γκολ της συνάντησης, όπως επίσης στιγμιότυπα από την εκδρομή της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων Liverpool & ειδικά από την κερκίδα των οπαδών μας:

Real Madrid vs Liverpool 0-1 (25.2.2009)
Real Madrid vs Liverpool 0-1 (25.2.2009)
Σαν σήμερα: 25/2/2009 Νίκη επί Real Madrid και 1ο βήμα για τους 8
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com