Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Παρακολουθεί και η PSG την περίπτωση του Wijnaldum»

«Παρακολουθεί και η PSG την περίπτωση του Wijnaldum»

O Gini Wijnaldum.

Στασιμότητα συνεχίζει να υπάρχει στην περίπτωση του Gini Wijnaldum, χωρίς να έχει σημειωθεί κάποια εξέλιξη, με το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή με την Liverpool να ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι.

Για τον έμπειρο μέσο δεδομένα ενδιαφέρεται η Barcelona του Ronald Koeman, με τον Ολλανδό τεχνικό να έχει επιβεβαιώσει και δημόσια το ενδιαφέρον των Blaugrana για τον Gini.

Την περίπτωση του παίκτη των Reds φέρεται να έχει ξεκινήσει να παρακολουθεί και η Paris Saint-Germain, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της Le Parisien, η οποία αναφέρει πως ενδεχέται να απασχολήσει σοβαρά τον σύλλογο του Παρισιού, αν τελικά μείνει ελεύθερος από την Liverpool.

Το ενδεχόμενο να ενδιαφερθεί η ομάδα του Mauricio Pochettino για την απόκτηση του Wijnaldum δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να αποκλειστεί, αν κρίνουμε από το γεγονός, πως τα τελευταία πέντε χρόνια έχει προχωρήσει σε πολλές μεταγραφές ελεύθερων παικτών, όπως οι Ander Herrera, Dani Alves, Lassana Diara, Gianluigi Buffon και Rafinha.

Δεν πρέπει εξάλλου να ξεχνάμε πως ο Pochettino είχε ενδιαφερθεί για τον Wijnaldum και το καλοκαίρι του 2016, όταν ο 30χρονος πλέον μέσος θα αποχωρούσε από την Newcastle και τελικά υπέγραψε στη Liverpool, αφού ο Jürgen Klopp κατάφερε να τον πείσει, μετά από μεταξύ τους συνάντηση.

Όλα δείχνουν την αποχώρηση του Gini Wijnaldum.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com