Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Mane: «Η κατάκτηση του Champions League είναι ο βασικός μας στόχος»

Mane: «Η κατάκτηση του Champions League είναι ο βασικός μας στόχος»

Εντός του βασικού τους στόχους παραμένουν οι Reds, σύμφωνα με τον Sadio Mane, αφού αυτός δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του φετινού Uefa Champions League.

Ο επιθετικός της Liverpool σε συνέντευξη του με το ESPN Brazil δήλωσε πως από την αρχή τη σεζόν, ο στόχος που είχε θέσει η ομάδα, ήταν η επιστροφή στην κορυφή της Ευρώπης.

Ο Sadio ρωτήθηκε για τους φετινούς στόχους της Liverpool:

“ Πρώτα από όλα, πριν ολοκληρωθεί μια σεζόν, θεωρώ πως όχι μόνο εγώ, αλλά και κάθε παίκτης της ομάδας, έχει στόχους. Το ίδιο ισχύει και για τον σύλλογο. ”

“ Ο στόχος μας από την αρχή της σεζόν, ήταν να κερδίσουμε το Champions League, την Premier League και επίσης παιχνίδια στο Κύπελλο. Τώρα, μπορώ να πω, πως ο στόχος της Premier League έχει τελειώσει. Η διαφορά είναι πολύ μεγάλη. ”

“ Η νοοτροπία που έχουμε, είναι να μην τα παρατάμε ποτέ και δεν θα τα παρατήσουμε, όμως η Manchester City είναι μια πολύ καλή ομάδα και πετάει αυτή τη στιγμή. ”

“ Το να τερματίσουμε μέσα στην πρώτη τετράδα, είναι ο βασικός μας στόχος. Όμως η κατάκτηση του Champions League είναι ο βασικός, βασικός, βασικός μας στόχος. Δεν θα είναι εύκολο να το κερδίσουμε. ”

“ Θα αντιμετωπίσουμε τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, είμαστε όμως εδώ για να κερδίσουμε τους καλύτερους στην Ευρώπη. Θα κάνουμε τα πάντα, για να προχωρήσουμε και να κερδίσουμε το Champions League. ”

Ο Sadio Mane σκόραρε την περασμένη εβδομάδα στη Βουδαπέστη.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com