Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αποχαιρέτησε τη Liverpool, o Gary O’Neil

Αποχαιρέτησε τη Liverpool, o Gary O’Neil

H Ακαδημία της Liverpool έζησε αρκετές αλλαγές τον τελευταίο χρόνο-κάτι που δεν αποτελεί έκπληξη δεδομένου της ρευστότητας της φύσης γενικά μιας Ακαδημίας ποδοσφαίρου.

Οι Κόκκινοι αναγκάστηκαν να αποχαιρετήσουν κάποιους ενώ είχαν τη χαρά να προσλάβουν κάποιους άλλους.

Ο τελευταίος λοιπόν που αποχωρεί-σύμφωνα με την ανακοίνωση της ομάδας, είναι ο βοηθός του Barry Lewtas ,o Gary O’Neil, για να αναλάβει τη θέση προπονητή στην Bournemouth.

Ο 37χρονος O’Neil είχε μια μεγάλη καριέρα ως παίκτης πριν ασχοληθεί με την προπονητική, παίζοντας στις Portsmouth, Middlesbrough,West Ham και Bolton Wanderers.

Ως έφηβος έπαιξε και στην Εθνική Αγγλίας χωρίς όμως να καταφέρει να κερδίσει κάποια συμμετοχή και στην κύρια ομάδα.

Μόλις τον περασμένο Αύγουστο είχε προσληφθεί ως assistant manager του Barry Lewtas στην U23 την οποία ο τελευταίος ανέλαβε μετά την αποχώρηση του Neil Critchley για την Blackpool.

Μιλώντας τότε ο O’Neil είχε δηλώσει ότι : «Νομίζω ότι εγώ και ο Barry θα συνεργαστούμε πολύ καλά και υπάρχουν μερικοί φανταστικοί παίκτες για να δουλέψουμε μαζί τους.»

«Για μένα αποτελεί μεγάλη τιμή να συνεργαστώ με μια τέτοια ομάδα τόσο ταλαντούχων παικτών τόσο νωρίς στην καριέρα μου.»

Ο O’Neil θα αναλάβει θέση προπονητή στην πρώτη ομάδα της Bournemouth και αποφάσισε την αλλαγή αυτή από τη στιγμή που τον κάλεσε ο νέος manager των Cherries, o Jonathan Woodgate.

Συνεχίζει στην Bournemouth ο O’Neil.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com