Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Austin: «Η Liverpool πλέον παλεύει για μια θέση στην εξάδα»

Austin: «Η Liverpool πλέον παλεύει για μια θέση στην εξάδα»

Μιλώντας στο talkSPORT , o επιθετικός της QPR και οπαδός των Κόκκινων είπε ότι : «η Liverpool έχει μόνο 3 ηγέτες, τους Jordan Henderson, James Milner και Virgil van Dijk.»

Και μετά τον τραυματισμό του Henderson δεν τους έχει απομείνει κανένας για τους εναπομείναντες αγώνες σύμφωνα με τον ίδιο.

«Κοιτάξτε τις κορυφαίες ομάδες του παρελθόντος. Η Manchester United ήταν γεμάτη με ηγέτες. Έτσι δεν είναι; Δεν είχαν έναν ή δύο. Είχαν 5, 6 ή7 τέτοιους παίκτες.»

«Ακόμα και η Manchester City. Η μεγάλη Chelsea του Mourinho. Νομίζω πως αποδεικνύεται τώρα περισσότερο από ποτέ ότι η Liverpool θα έχει πολύ μεγάλο πρόβλημα χωρίς κανέναν στον αγωνιστικό χώρο.»

«Έχεις τον Henderson, τον Milner ,τον Van Dijk. Και τέλος.»

Τα βάσανα των Κόκκινων σύμφωνα με τον Austin οφείλονται αποκλειστικά και μόνο σε ένα γεγονός.

«Ο van Dijk είχε έναν μεγάλο τραυματισμό τον Νοέμβριο. Γνωρίζουν ότι θα μείνει εκτός για ολόκληρη τη σαιζόν και τους παίρνει μέχρι την τελευταία μέρα των μεταγραφών για να αποφασίσουν να τον αντικαταστήσουν;»

Και συνέχισε δείχνοντας περισσότερο την απογοήτευση του λέγοντας : «Δεν νομίζω ότι παλεύουν πλέον για μια θέση στην τετράδα. Η μάχη είναι για μια θέση στην εξάδα.» Είπε ολοκληρώνοντας τα λεγόμενα του ο πρώην επιθετικός της West Brom.

Τα προβλήματα δεν τελειώνουν για την Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com