Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Tony Cascarino: «Ο Gini δείχνει εξαντλημένος»

Tony Cascarino: «Ο Gini δείχνει εξαντλημένος»

Ο πρώην μέσος της Chelsea και αρθρογράφος των Times σημείωσε ότι τα μεγάλα προβλήματα της Liverpool τον τελευταίο καιρό ξεκινούν από το γεγονός ότι βασίζονται αποκλειστικά στον χώρο του κέντρου-στον οποίο δεν υπάρχει πλέον ισορροπία, στον εξαντλημένο Gini Wijnaldum.

Ο υπερβολικός αριθμός των τραυματισμών-με τον Jordan Henderson να είναι το τελευταίο θύμα, έχει καταστρέψει την ραχοκοκαλιά των πρωταθλητών, κάτι που σχετίζεται με τον ρυθμό και την λειτουργία του κέντρου, αφού οι Κόκκινοι αναγκάστηκαν να γυρίσουν τους Henderson και Fabinho στα μετόπισθεν.

Οι δύο τελευταίοι μαζί με τον Wijnaldum αποτέλεσαν την κινητήρια δύναμη της Liverpool στης περσινής πορείας προς τον τίτλο της Premier League σύμφωνα με τον Cascarino.

«Νομίζω ότι το πρόβλημα της Liverpool στο κέντρο είναι το ίδιο με αυτό της άμυνας.» είπε στους Times.

«Η καλύτερη τριάδα για αυτούς στο κέντρο ήταν οι Wijnaldum,Henderson και Fabinho. Αλλά με τους δύο τελευταίους να οπισθοχωρούν στην άμυνα ο Gini δείχνει πλέον εξαντλημένος.»

«Ο Thiago είναι σίγουρα παίκτης κλάσης αλλά παραχωρεί πολλά φάουλ και δεν είμαι σίγουρος αν η Liverpool είναι καλύτερη ομάδα με αυτόν στην ενδεκάδα.» συμπλήρωσε.

Φέτος, ο Ολλανδός μέσος έχει μείνει εκτός μόνο από τον τελευταίο αγώνα των ομίλων του Uefa Champions League, με την πρόκριση να έχει ήδη κριθεί.

Δεν χάνει αγώνα ο Gini Wijnaldum.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com