Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Ο Ocampos θέλει να πάει στη Liverpool»

«Ο Ocampos θέλει να πάει στη Liverpool»

Δημοσιευμάτων συνέχεια για το φημολογούμενο φλερτ της Liverpool με τον Lucas Ocampos της Sevilla, με τους Αργεντινούς αυτή τη φορά να προχωρούν ένα βήμα παραπέρα το θέμα, γράφοντας πως ο ποδοσφαιριστής θέλει να μετακινηθεί στην Αγγλία για λογαριασμό της Liverpool.

Το τελευταίο διάστημα υπήρξαν δημοσιεύματα κυρίως από μέσα της Ανδαλουσίας, τα οποία ήθελαν τους πρωταθλητές να ενδιαφέρονται για τον διεθνή εξτρέμ, ενώ μάλιστα αναφέρθηκε πως ο Takumi Minamino θα μπορούσε να αποτελέσει μέρος του deal και να συνεχίσει την καριέρα του στην Ισπανία.

Η Αργεντίνικη, El Intrasigente σε ρεπορτάζ έγραψε πως ο παίκτης είναι θετικός για μετακίνηση στο Anfield και πως θέλει να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στην Liverpool.

Οι Αργεντινοί ενδιαφέρονται για το μέλλον του Ocampos και επειδή η πρώην ομάδα του, River Plate εξακολουθεί να διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης και θα εισπράξει το 3.5% του ποσού που θα πληρώσουν οι Reds στην Sevilla, αν φυσικά πραγματοποιηθεί η μεταγραφή.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Marseille την δεδομένη στιγμή είναι τραυματίας, έχοντας χάσει τα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της Sevilla σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Uefa Champions League.

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα εξελιχθεί η συγκεκριμένη υπόθεση για την ομάδα του Jürgen Klopp.

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα που συνδέουν τον Lucas Ocampos και την Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com