Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Chris Morgan: «Μην μπερδεύετε τη συσχέτιση με την αιτία»

Chris Morgan: «Μην μπερδεύετε τη συσχέτιση με την αιτία»

Ο φυσιοθεραπευτής της Liverpool, Chris Morgan αισθάνθηκε την ανάγκη να υποστηρίξει το ιατρικό προσωπικό της ομάδας, μετά την κριτική που άρχισε να τους ασκείται για τους υπερβολικά πολλούς τραυματισμούς αυτής της σαιζόν.

Απαντώντας λοιπόν σε οπαδούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τους προέτρεψε «να μην γίνονται δυσάρεστοι, να μην σχολιάζουν βλακείες και να μην μπερδεύουν τη συσχέτιση με την αιτία των τραυματισμών».

«Δεν έχουμε ένα άτομο στο τμήμα ιατρικής/απόδοσης»

«Στην ομάδα έχουμε, 2 γιατρούς, 4/5 φυσιοθεραπευτές, 3 θεραπευτές μαλακών ιστών, έναν προπονητή αποκατάστασης, έναν sports scientist, έναν επικεφαλής αποκατάστασης, έναν επικεφαλής για τη φυσική κατάσταση, 3 που εργάζονται ειδικά στη φυσική κατάσταση, έναν επικεφαλής διατροφής , έναν ψυχολόγο και έναν ακτινολόγο.»

Σε ερώτηση οπαδού της Liverpool, πως γίνεται η ομάδα να έχει τόσους πολλούς τραυματισμούς σε αντίθεση με τις υπόλοιπες ομάδες της Premier League, απάντησε :

«Είναι περίπλοκο και πολύπλευρο φίλε μου…Οι τραυματισμοί που δεν μπορούσαμε να εμποδίσουμε(και είχαμε πολλούς), επηρεάζουν την ικανότητα να προσπαθήσουμε να εμποδίσουμε άλλους…. ακόμα προσπαθούμε να κατεβάσουμε 11 παίκτες στο αγωνιστικό χώρο κάθε 3 με 4 μέρες

Ο Chris Morgan επέστρεψε το καλοκαίρι στη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com