Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Είναι πολύ δύσκολο να είσαι πάντα κοντά στην τελειότητα»

Klopp: «Είναι πολύ δύσκολο να είσαι πάντα κοντά στην τελειότητα»

Ο Jürgen Klopp με αφορμή ερώτηση που του έγινε για τις φετινές εμφανίσεις του Trent Alexander-Arnold, δήλωσε πως είναι πολύ δύσκολο η ομάδα και οι παίκτες της, να είναι πάντα κοντά στην τελειότητα που απαιτείται στην Premier League.

Ο Γερμανός ρωτήθηκε από το DAZN Brazil για τις φετινές εμφανίσεις του Trent:

“ Είναι απλά δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο για ένα νεαρό παιδί να πραγματοποιήσει την περασμένη σεζόν που έκανε εκείνος. ”

“ Το μοναδικό πρόβλημα που έχουμε στον κόσμο, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, είναι πως περιμένουμε πάντα να είμαστε οι καλύτεροι και τέλειοι. ”

“ Αν κάποιος δεν παίζει καλά, τότε όλοι ρωτάνε: » γιατί έτσι, γιατί συμβαίνει αυτό; »

“ Κάποιες φορές όμως, απλά δεν είναι δυνατό να συμβεί, γιατί είμαστε άνθρωποι και πάντα, όχι μόνο στη δική μου περίπτωση και στου Trent, είμαστε ο μεγαλύτερος αντίπαλος μας. ”

“ Πρέπει να παλεύουμε συνεχώς με τους εαυτούς μας και οι συνθήκες δεν είναι τέλειες, οπότε είναι πραγματικά δύσκολο να κάνεις μια τέλεια σεζόν. ”

“ Αν θέλεις να κερδίσεις το πρωτάθλημα, τότε πρέπει να κάνεις μια τέλεια σεζόν, όσο πιο τέλεια γίνεται. Την φετινή σεζόν δεν χρειάζεται να κάνεις μια τέλεια σεζόν, γιατί ακόμη και αν η City πάρει το πρωτάθλημα, ούτε εκείνη δεν θα έχει κάνει μια τέλεια σεζόν. ” Είπε ο Klopp.

“ Πρέπει όμως να είσαι κοντά στην τελειότητα και αυτό είναι δύσκολο. ”

Στόχος η έξοδος στην Ευρώπη για την Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com