Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Επιστρέφει στις προπονήσεις ο Diogo Jota!

Επιστρέφει στις προπονήσεις ο Diogo Jota!

Επιτέλους ευχάριστα νέα, επιτέλους σημαντική επιστροφή για την Liverpool! Ο Diogo Jota επιστρέφει μέσα στην εβδομάδα στις προπονήσεις και θα είναι στη διάθεση του Jürgen Klopp για τον Κυριακάτικο αγώνα με την Sheffield United στο Bramall Lane!

Ο διεθνής επιθετικός τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο στο τελευταίο παιχνίδι των ομίλων του Uefa Champions League εναντίον της Midtjylland και απουσίασε από τα τελευταία 17 παιχνίδια των πρωταθλητών, εκ των οποίων μόνο τα έξι είχαν νικηφόρο αποτέλεσμα για την ομάδα.

Ο Πορτογάλος είχε προλάβει να σκοράρει 9 γκολ σε 17 εμφανίσεις, πριν τραυματιστεί και είχε δώσει πολύτιμες λύσεις στην Liverpool με κρίσιμα γκολ, όπως εκείνα με Sheffield και West Ham τον περασμένο Οκτώβριο.

Θα επιστρέψει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων κατά πάσα πιθανότητα μεθαύριο, Τετάρτη, κάτι που σημαίνει πως θα μπορέσει να βγάλει τέσσερις κανονικές και ολοκληρωμένες προπονήσεις, πριν την αναμέτρηση με την ομάδα του Chris Wilder.

Οι αρχικές εκτιμήσεις της ομάδας ήθελαν τον 24χρονο να επιστρέφει μέσα στον Ιανουάριο, όμως από ότι φαίνεται, θα επιστρέψει στην δράση την τελευταία ημέρα του Φεβρουαρίου.

Το τελευταίο διάστημα ο Jota δούλεψε εντατικά με τον φυσικοθεραπευτή της ομάδας, Chris Morgan και πλέον είναι σε θέση να επιστρέψει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

Στο παιχνίδι με τους Blades θα προσπαθήσουν να επιστρέψουν και οι James Milner και Fabinho. Αν ο Βραζιλιάνος κριθεί έτοιμος, τότε θα αποτελέσει το παρτενέρ του Ozan Kabak στο κέντρο της άμυνας.

Επιστροφή Jota για τους Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com