Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Φόβοι για μεγάλη απουσία του Henderson

Φόβοι για μεγάλη απουσία του Henderson

O Klopp βλέπει τον Jordan Henderson να αποχωρεί από το Merseyside Derby.

Τους τελευταίους μήνες και συγκεκριμένα από τον Οκτώβριο, τίποτα δεν πηγαίνει καλά στην Liverpool. Η ομάδα δεν παρουσιάζει καλή αγωνιστική εικόνα και έχει να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα τραυματισμών, με τελευταίο εκείνο του Jordan Henderson.

Ο αρχηγός ξεκίνησε ξανά στο κέντρο της άμυνας στο Σαββατιάτικο Merseyside Derby, όμως έγινε αναγκαστική αλλαγή, μετά από μόλις 30 λεπτά παιχνιδιού, λόγω τραυματισμού, με τον Nat Phillips να παίρνει την θέση του και να αποτελεί το κεντρικό αμυντικό δίδυμο της ομάδας μαζί με τον Ozan Kabak.

Ο Hendo θα υποβληθεί σήμερα (Δευτέρα) σε ιατρικές εξετάσεις, για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος του, με την ομάδα να φοβάται πως θα στερηθεί τον αρχηγό της για τις επόμενες εβδομάδες.

Σύμφωνα με τον Dominck King της Daily Mail, οι πρωταθλητές θεωρούν πως είναι εξαιρετικά δύσκολο να προλάβει ο διεθνής μέσος τον επαναληπτικό με την RB Leipzig για την φάση των 16 του Uefa Champions League και πως δύσκολα θα επιστρέψει μέχρι τα τέλη του επόμενου μήνα, κάτι που σημαίνει πως θα χάσει τους αγώνες με Sheffield United, Chelsea, Fulham και Wolves για την Premier League, καθώς και τις αναμετρήσεις της εθνικής Αγγλίας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Εν αναμονή των εξετάσεων λοιπόν για τον Henderson.

Χάνουν και τον αρχηγό τους οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com